Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Geplaatste dieren


Door de jaren hebben vele dieren van VZW Zwerfkat in Nood II een gelukkig huis weten te vinden. Op deze pagina's vindt u een archief van deze dieren, met een foto en verhaal van het nieuwe baasje.

2018 | 2017 | 2016 | 2015 | 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009 | 2008 | 2007 | 2006 | Eerder geplaatste dieren

Maart | Februari | Januari

In MAART 2018 hebben 7 dieren een baasje gevonden:

Geplaatste katten
Ga naar geplaatste honden

Geplaatst op 18-03-2018
Milo
15

Hoi hoi, mag ik me even voorstellen?
Ik ben Milo, een schatje van een katje. Achter mijn speeltjes lopen en knuffelen zijn mijn favoriete bezigheden! Maar dat was ooit wel anders hoor. Ik werd gered van een industrie terrein waar de mensen alles behalve lief waren. Liefst hadden ze me willen verzuipen als ze me konden vangen.
Gelukkig werd ik gered en kon ik terecht bij een lieve pleegmama. Maar dat ze lief zou zijn wist ik natuurlijk niet op voorhand.
Bij mijn binnenkomst deed ik dan ook niets anders dan blazen, krabben en luid grommen om iedereen op een afstand te houden, wat was ik bang! Maar na een paar dagen afkoelen besefte ik al snel dat ik heel goed terecht was gekomen.
Ik begon dan ook voorzichtig mee te spelen met m’n verenstokje en liet het toe dat ze over m’n kopje aaiden. Eigenlijk best zalig al die aandacht dacht ik bij mezelf. Vanaf toen ging het alleen maar beter! Liefst zo veel mogelijk spelen, knuffeltjes gaan vragen, op schoot gaan zitten, kortom het goede leven! Nu ik zo flink ben geworden, voel ik me dan ook helemaal klaar om op zoek te gaan naar mijn gouden nestje. Heb jij nog een plaatsje vrij? Ik wil gerust alleen alle aandacht komen opeisen maar moest er nog een speelkameraardje zijn zou ik dit zeker ook leuk vinden denk ik. Hopelijk tot snel! Milo x

Geplaatst op 18-03-2018
Figaro
VV

Figaro komt uit Neerpelt en werd samen met haar zoon Shadow naar de Villa gebracht door meldster.

Later meer info

Geplaatst op 16-03-2018
Finn
VV

Later meer info

Geplaatst op 13-03-2018
Fred
GK

Fred liep al zo'n jaar rond op het terrein van een serviceflat. Hij kreeg zijn natje en droogje van de bewoners, maar nu was hij erg ziek.
 

Half december kwam deze 10-jarige rosse kater Fred binnen. Hoewel hij schrikachtig van aard is, kon men hem wel zachtjes over zijn kopje strelen. Een ticketje naar de dierenarts bracht aan het licht dat hij een zware ontsteking had aan de tanden. Dat werd opereren! En nadien intensieve zorgen. Omdat hij antibiotica en pijnstilling moest krijgen, verhuisde hij tijdelijk naar een gastgezin. Zijn papjes en babymousse smaakten hem en de medicijnen deden hun werk en hij knapte zienderogen op met als gevolg dat hij terug mocht doorstromen naar het asiel. Afhankelijk van zijn humeur laat hij zich ofwel aaien ofwel blaast hij. Ach… dat is normaal zeker? Vooral door zoveel gedoe op korte termijn maar het is van moeten want we willen natuurlijk het beste voor hem en dan moeten we uiteraard eerst wat ambetant doen. 
 
Om het met een spreekwoord uit te drukken: het doel heiligt de middelen!
Geplaatst op 09-03-2018
Zeda
VV

Zeda is in bos in Opoeteren gevonden.  Ze laat zich heel goed aaien, en fletst heel graag.

Heb je een klimpaal die eigenlijk nooit gebruikt wordt? Zien de dagen er maar somber uit?

Of denk je: " Ik mis een maatje waar ik lekker mee kan kroelen."
Ach de oplossing is zo simpel. Sterker nog. Het kijkt je nu aan! Tadaaaa, daar ben ik dan. Zeda, de oplossing voor al jouw problemen. Niet scrollen!
Ik ben een dankbare gebruiker van klimpalen, dus echt nooit wegdoen of aan iemand schenken hoor. Ik verslijt dat ding wel. No problemo. Een klimpaal is trouwens om in te slapen en om vanuit een hoge post de boel een beetje te observeren, ik ben geen brokkenpiloot!

Mijn keeltje is goed geolied. Een aai over mijn koppetje en mijn dieseltje wordt gestart. En diesel gaat lang mee. Ik ook.

 
Ik kan ook kronkelen van plezier, dan mag je mijn buikje aaien. Mijn kwetsbare kant zal ik daarom niet verbergen. Ze noemen me een schatje. Schatje Zeda, echt lief van die lui hier. Soms kan ik een beetje timide uit de hoek komen, maar ik heb lang een zachte hand moeten missen en ik verwonder me elke keer weer over hoe fijn het is...
Ze hebben trouwens ook een kerstboom opgezet. De lichtjes schijnen in mijn kamer en de gekleurde ballen prikkelen mijn gedachtes. Het mijmeren is begonnen... Dromen over een warm nest. Een plek waar ik voor altijd voetjes mag verwarmen en de donkere dagen kan oplichten.


Ik ben nog niet zo oud, ik heb enkel een wat ouder gezichtje. De dierenarts heeft ooit foto's van mijn botten gemaakt en zei dat ik jonge botten had! Ik vind de dierenarts lief <3


Maar goed, laat mijn boodschap duidelijk zijn. Ik wens iedereen hele fijne feestdagen, en als ik kan bijdrage om jouw hart te doen verwarmen, dan mag je me adopteren. En vergeet die klimpaal niet he ;-) 


Kopje, Zeda

Geplaatst op 06-03-2018
Grace
VV

Deze mama liep met haar kittens rond een school.
 

Ons mooi meisje liep rond in Schoten, met haar 4 kittens.
Op dit moment kijkt ze nog een beetje de kat uit de boom.
Alhoewel ze haar personeel dankbaar is voor al dat lekker natvoer waar ze van kan smullen, is het nog een beetje te vroeg voor knuffeltjes.
Ze heeft al een grote sprong vooruit gemaakt door niet meer weg te schieten als we binnenkomen.
Geef haar nog wat tijd en het komt helemaal goed! 
Geplaatst op 04-03-2018
Lara
17

Amai eindelijk na meer dan een jaar hebben we een geschikte match voor je gevonden. Je bent niet het meest sociaalste katje ter wereld maar je was fijn gezelschap in huis. Het gaat echt een gemist worden maar ik weet dat je daar in goede handen bent. Mijn lieve Lara we gaan je allemaal missen hier in huis en je zal snel uitbloeien bij deze lieve mensen die je de tijd willen geven om hun te leren vertrouwen.


Het overzicht van de te plaatsen dieren vindt u op de pagina baasje gezochtAdoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg