Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mauw Poes 16 jaar

>

Aangereden in Tongeren. 

 

Mijn naam is Mauw, en dit is de eerste keer dat ik op zoek ben naar een langdurige relatie. Kijk, ik kan natuurlijk een heel mooi profiel schetsen en de ideale partner uithangen, maar dat heeft geen enkele zin. Dan sta ik zo weer in een advertentie met " Wie wil Mauw, kom maar halen!" Wil ik niet.
Oke, wie ben ik...
Acht jaar lang heb ik op straat geleefd, sloop ik overdag door het hoge gras, en dook onder struiken wanneer ik stemmen hoorde.
Helaas werd ik slachtoffer van zo'n gevaarlijk ijzeren blik, en lag daar maar wat te bloeden op straat. Mijn hele tong aan flarden, en overgeleverd aan jullie mensen.
Ik heb wel een bijzondere tong nu, haha, die is nu gehalveerd. Boeien, ik kan prima het eten zo van je bord lepelen.
Afijn, daar zat ik dan, in een huis met mensenlui. In de loop der maanden is er een goede verstandshouding ontstaan.
Ik bepaal.
Goed, komt ie... ik heb zo af en toe last van losse pootjes, dan mep ik. Maar na 1 mep geef ik je een kopje langs je hand. Raar he? Laten we zeggen dat dit een manier van communiceren is. Ik vind het heerlijk om gestreeld te worden, daar word ik nou eens een blije kat van. Maar soms ben ik ongeduldig, zeker wanneer het goddelijke eten op de grond wordt geserveerd. Iedereen uit mijn buurt! Nee? Geef ik een mep. Je wist het toch! " Auw, poesie Mauw!" roepen ze dan.
Maar verder ben ik een brave ziel, een speciaaltje, eentje die diep in je hart kruipt en zich gaat nestelen. Andere katten ansich geen probleem, zolang ze mij maar niet storen tijdens het snacken.
Ik wil heel graag voor jou die ene speciale zijn. Ik beloof je plechtig met mijn pootje op mijn hart: Ik ga mijn leven beteren, en minder vaak meppen, beloofd. Ik heb heel veel liefde te geven...
Veel veel knuffels van Mauw, poesie Mauw, 8 jaar


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg