Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Meadow Kater 8 jaar


Vanwege verdwijningen van andere zwerfkatten, bleef dit dier over. Uit veiligheid, bij ons binnengekomen.

Hallo, is daar iemand? Meadow hier. Hoe ik aan die naam kom? Wel ik werd door iemand verzorgd op een weide, daarom vond mijn opvang mama die naam wel bij me passen.
Een lieve mevrouw heeft me jaren eten, drinken en een warm onderkomen gegeven op een weide. Ik liep daar met meerdere vriendjes. Maar één na één bleven mijn vriendjes achter, was heel vreemd. Ik merkte dat mijn lieve verzorgster erg verdrietig was, er was iets niet pluis. Toen zag ik een andere dame verschijnen met een rare bak. Daar werd wel erg lekker eten in gelegd. Ik wilde dat wel graag op smikkelen, maar durfde niet zo goed. ik vertrouwde het toch niet. De dames vertrokken met hun auto en daar zat ik dan, mijn vertrouwd bakje geen eten in, maar wel die lekkere geur uit dat rare ding. Toch maar eens dichter bij gaan kijken. Was toch wel erg verleidelijk. Voorzichtig een hapje gaan nemen en weer in achteruit dat ding uit. Hmmm was toch wel erg lekker. En ineens een klap en ik zat gevangen.
De dames waren ook wel verdacht snel weer ter plaatse. Ik ging de auto in, met de vreemde dame mee. Later bleek dit mijn opvang mama te zijn.
Ik ontdekte dat het hier in huize opvang nog zo slecht niet is. Lekker eten, vriendjes om te spelen. Ik ontdekte hoe leuk speelgoed is. heerlijk meppen tegen balletjes, muisjes en kroelen met van die stinkzakjes. Soms zijn er hier ook kleine soortgenootjes, heerlijk om te vertroetelen. Als die kleine hummels dan wat grotere belhamels zijn kan ik lekker ravotten met hun.
Ik ben een mooie, zachtaardige jongen. Ik heb wel een kleine handleiding. Ik zoek mensen met veel liefde en geduld. Een thuis met soortgenootjes, die graag met mij willen kroelen en spelen. Kopjes geven, mekaar wassen, samen een dutje doen en ik ben een gelukkige jongen.
Ik heb wat tijd nodig om aan je te wennen, dan kan ik genieten van koppie krauw en aaikjes. ik laat me niet graag optillen, dan slaat de paniek nog toe.  Laat me op mijn eigen tempo wennen, dan heb je aan mij een vriendje voor t leven.
Zie je mij wel zitten, bel dan even met kattenbemiddeling.
Kopje van Meadow
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg