Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Indica Kater 7 jaar


Deze kittens werden bedreigd met vergiftiging.

Hoihoi!

Ik ben Indica!  Ik ben een mooie slanke actieve kater!!

Ik speel héél graag, alles wat een beetje loszit, is ideaal speelgoed voor mij. Héérlijk zo rennen, springen, rollen, gooien, ...  Haha!
Ik ben ook VERZOT op snoepjes, mmmh lekker, om mijn poten van af te likken!  Mijn opvangmama heeft zo'n speciaal eivormig potje, en daar doet ze dan snoepjes in...en dan kan ik daar niet zomaar aan hoor nee, dan moet ik daarmee spelen en dan vallen de snoepjes er uit.  Haha, en zal ik eens iets vertellen: ik ben de ENIGE kater (en hier zitten er wel 4!) in huis die dit kan!  Als dat geen goede referentie is waarom je voor mij moet kiezen! Speels, goedlachs, actief en nogal slim!

Volgens mijn opvangmama ben ik wel een hele bijzondere kater.  Ja, het klinkt hier boven wel allemaal goed over mij (en dat is natuurlijk ook allemaal zo) maar ik heb ook een klein geheimpje...psst, kom, ik zal het je even vertellen...ik ben wel actief, stoer, lief, speels...maar eigenlijk ben ik nog erg schuw...
Ja, sorry, dat gaat er precies nog niet helemaal uit...
Weet je, ik durf me niet zomaar over te geven aan mensen, ah nee, mensen hebben vergif aan mij mama gegeven en die is dood gegaan.  Ook mijn pleegpoesmama hebben ze ziek gemaakt...en dat wilden ze ook doen met mij, mijn broer Paprika en mijn zus Satvia. Tsjonge, niet leuk hè!
Dus ja, ik kan dat precies niet helemaal loslaten.  Ik weet thans dat mijn opvangmama héél goed en lief voor me is hoor, en ik wil ze graag vertrouwen en ik zou ook écht graag willen dat ze me uitgebreid aait.  Af en toe durf ik kortbij genoeg te komen, en lukt ons dat.  Juuij, zalig!  Maar ik durf meestal NET NIET.  

Dus:
- heb je speelgoedjes in huis?
- heb je snoepjes in huis?
- geef jij me tijd en ruimte om zelf te komen hoe ik dat wil?
- is het niet al te druk in huis?
- verwacht je niet dat ik op je schoot kom liggen, en dat je me uitgebreid kan aaien?  (Toch zeker in begin niet, hopelijk durf ik me op termijn wel helemaal over te geven)
NOU....dan ben ik de geknipte kater voor jou!  Aangenaam kennismaking!!

Doe daar nog eens een eventueel speelgenootje in huis bij, of op termijn de mogelijkheid om buiten te mogen (want ik denk dat ik ook heel graag buiten zou willen gaan spelen, verkennen en achter waaiende blaadjes aan gaan rennen), dan kan mijn geluk niet meer stuk!

Toe, kies voor mij!  Ik wil jou héél graag!

Tot snel, Indica x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg