Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Athena Poes 7 jaar


Een tijdje geleden, lieten we deze mooie meid overkomen vanuit een dierenasiel helemaal vanuit Athene.
Ze had in het Griekse dierenasiel niet helemaal de juiste bekkenbreuk behandeling gekregen, waardoor deze nu totaal scheef vergroeid is. Dat niet alleen, in Athene waren ook haar achterpootjes verlamd, en bleek ze incontinent te zijn (ontlasting en plas liet ze lopen).
Toen we haar een warm onthaal gaven in onze opvang, zagen we dat ze een spastisch achterpootje had overgehouden aan alle drama. Na een lange tijd van rust en revalidatie, was haar pootje helaas niet te redden. Onze dierenarts moest alweer een pootamputatie uitvoeren. Athena hoor je niet klagen, die is blij dat ze dat "ding" kwijt is!
Gelukkig kan deze super lieve meid weer normale plasjes op de bak doen, maar de incontinentie van de ontlasting blijft helaas, omdat de bezenuwing in haar anus verstoord is.

Maar deze vrolijke flierefluiter is blij. Ze speelt, is heerlijk energiek en houdt wel van een uitdaging. Ze wil onderzoeken, snuffelen, gek doen, kletsen, kortom: Een fantastisch vriendinnetje met een hartje van goud. Een ongecompliceerd karakter, aan het begin van haar nieuwe leven vol verrassingen.
Ja, inderdaad, je hebt het goed gelezen, ze verliest drolletjes, maar dat is snel opruimen, want ze kan er gewoonweg niks aan doen.

Het zoeken van een huisje voor deze prachtige lieve dame, is niet simpel, dat beseffen we heel goed. Maar als er ergens een persoon bestaat, die het niet erg vindt om haar drolletjes op te ruimen? Dan krijgt deze bijzondere baas een ongelooflijke vriendin als tegenprestatie, zomaar ... uit liefde. Een warm hartje, een lieve snoet, een blije meid, een brutale onderzoekende blik , dat is onze grote kitten Athena!

Wie wil Athena deze ultieme kans geven, wie wil haar onbevooroordeeld in zijn/haar armen sluiten. Athena geeft alvast een liefdevol kopje x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg