Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tigo Kater 1 jaar


Hi mijn naam is Tigo. Eindelijk is het mijn beurt om me voor te stellen. Nou eindelijk??? Ik weet niet of ik hier helemaal blij mee moet zijn. Ik ben inmiddels heerlijk gewend bij mijn gastgezin. Dan gaat er weer zo veel veranderen en dat vind ik best eng. Ik was samen met mijn tijgerbroertjes en een heleboel andere katjes woonachtig in een kattengroep. Omdat het in onze leefomgeving niet meer veilig was, heeft Zwerfkat in Nood besloten om ons in te vangen. Of ik dat leuk vond??? Nee helemaal niet. Ik was ontzettend bang en klom letterlijk tegen de muren aan. Mijn opvangmama heb ik flink in de vingers gebeten. Ik wist niet beter. Na een paar weekjes (tja soms duurt dat gewoon even) had ik eindelijk in de gaten dat ik het nog niet zo slecht getroffen had. Een mooie klimpaal, warme mandjes op vaste tijden een lekker hapje. Ik geniet samen met mijn broertjes enorm van ons nieuwe huisje. Ik moet je er wel eerlijk bij zeggen dat ik geen knuffelkat ben. Ik ben een mensenkijker. Ik volg mijn opvangmama overal. Maar wil eigenlijk nog niet echt geaaid worden.  Indien mijn opvangmama lekkertje heeft, mag ze me wel heel even aaien. Op dat moment geniet ik van die aaitjes. Maar als ik me omdraai en zie wie me aait dan schrik ik iedere keer weer. Ook dat zal tijd nodig hebben. Tot dat ik mijn knuffeltjes uit mezelf bij de mensen mensen durf te gaan halen, knuffel ik lekker met mijn broertjes. Als leider van het groepje ben ik enorm op ze gesteld.

Ik zal nu maar met de deur in huis vallen. Ik ben op zoek naar een opvanggezin met heel veel geduld. Iemand die me de ruimte geeft, zodat ik op mijn eigen tempo kan wennen. Iemand die net zoals ik niet zo’n heel groot knuffelgehalte heeft. Als je me samen met een van mijn broertjes Taiko, Teiger of Tigry wilt adopteren zou dat perfect zijn. Maar dat is geen harde eis. Het is wel belangrijk dat ik een ander dierenvriendje in de buurt heb. Mijn opvangmama vindt mij heel sociaal en gemakkelijk in onderhoud. Ik ben klein van stuk. Mijn kleinere broertje Teiger heeft me qua grootte al bijna ingehaald. Durf jij het met mij aan? Dan mag je bellen met kattenbemiddeling. Er wordt dan een kennisafspraak gepland. Ik moet je er wel bij vermelden, dat de kans groot is dat ik me tijdens deze afspraak niet helemaal laat zien.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg