Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lara Poes 1 jaar


Deze kittens liepen rond in een stadspark.

 

Hey mijn naam is Lara en samen met mijn zusje zijn we grootgebracht in het stadspark van Aalst. We leefden er met heel veel katten. Maar dat vind ik niet erg. Ik vind andere katten echt heel leuk. Vooral om mee te spelen maar ook vind ik het leuk om met mijn kopje langst hun hele flank te wrijven en dan likjes te krijgen. Ik heb wel nog wat problemen met mensen en iets moeilijker met mannen dan met vrouwen. Ik wil het liefst niet opgepakt worden en je mag me enkel aaien als ik ergens hoog zit. Maar wanneer je een muisje pakt of een speeltje met veren dan ken ik geen angst meer.

Moest je dan in de zetel liggen met een dekentje over je schoot dan durf ik zelfs op je schoot liggen spelen. Ik denk dat ik vooral bang ben voor handen, tenzij deze eten vast hebben want mmm ik hou van veel lekkers.

De straat terug opgaan in voor mij geen optie meer want ik zou de luxe van in huis wonen niet kunnen missen. Elke dag een warm bedje en lekker veel eten. Ikben eigenlijk nog op zoek naar een gouden mandje. Iemand die me de tijd wil geven om mijn vertrouwen te winnen. Bij voorkeur heb ik ook graag nog een huisgenootje, ik kan prima overweg met elk type kat.  


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg