Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ilwa valt onder onze aids positieve katten. Ilwa heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Ilwa op afstand adopteren.

Ilwa Kater 8 jaar

>

Ilwa is genoemd naar de keukenfabriek waar hij werd gevonden. De curieuzeneus was op onderzoek uit tussen de machines en het materiaal van de fabriek. Ook in Buddy Kat bleek al snel dat hij zéér nieuwsgierig is!
Ilwa is een getijgerde kater met een misvorming aan de staart. Verder is hij gewoon erg leuk, lief en sociaal.

 

Waar zijn de muisjes dan? Lieve muisjes? Joehoeee! Come to daddy.. gaan we samen spelen, en ik eet je niet op. Beloofd. Bijna dan.
Mijn naam is Ilwa en ik ben GEEN meisje. Beetje vreemde naam voor een stoere gast als ik. Ik ben vernoemd naar een keuken. Wat een giller. Puur en alleen, omdat ik in een keukenfabriek wat liep de dollen. Maar om mij dan meteen Ilwa te noemen, ging me eigenlijk een brug te ver. Maar ja, wie ben ik. Om duidelijk aan te tonen dat ik NIET met poppen speel en geen jurkjes draag, heb ik besloten mijn imago wat op te krikken. Ik ging macho mannendingen doen en semi nonchalant krachtpatserig rondlopen. Onvermoeibaar ren ik achter veertjes aan, spring ik een meter in de lucht, balanceer ik gevaarlijk op plankjes en steek mijn neus overal in, ook al is het niet voor bestemd. Ik ben een stuntman, een rasechte entertainer. Ik wil niet wat zoetig uit het raam turen en mijmerend wegdromen. Dan doen meisjes! Nah.
Ik ben een doener  en heb ruimte nodig om mijn kunstjes te tonen. Je mag voor me klappen.
Natuurlijk hou ik van knuffelen, sowieso.. zalig zelfs! Prrr, prrriet, doe mij maar kriebelen.
Ohh, ik ben aids-positief, maar boeit mij dat. Ik zit goed in mijn lijf, ben een jong ding, dus ik ga nog jaaaaaren mee.
Kleine kinderen moeten wel een beetje met me opletten, dus geef mij maar wat groter spul, oudere kinderen die mij kunnen bijhouden.
Dussss, zeg het maar. Gaan we samenwonen? Ik wil wel..
Lieve knuffel en zwaai zwaai, Ilwa xxx


Kan met katten: Nee
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg