Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Mara Poes 8 jaar

>

Mara komt van een zwerfkattenkolonie die "opgeruimd" zou worden.

Hallo lieve mensen,
Ik ben Mara, een mooie meid van 1 jaar jong.
Ik woonde voorheen op straat in een zwerfkat kolonie.  Dat was een zwaar leven kan ik je vertellen. Elke dag was overleven. Er werd gefluisterd dat men ons wilde opruimen. De angst sloeg om mijn bange eenzame hartje. Wat hield dat in ?? Was ik mijn leven nog wel zeker ??
Op een dag werd ik, samen met mijn vriendjes Samson, Grisou en Seop meegenomen. Waar gingen wij naartoe ?? Allemachtig wat waren we bang zeg.
Tot mijn grote verbazing kwamen we terecht in een gebouw dat Villa Vagebond heet. Hier word ongelooflijk goed voor ons gezorgd. Het is er lekker warm, krijgen elke dag eten en drinken en de kamers zijn super de luxe ingericht. Het is hier goed vertoeven.
Ik woon nu inmiddels in de strand kamer. Bang ben ik nog altijd wel. Ik vind de mensen die hier zo goed voor ons zorgen nog een beetje eng. Ik durf dan ook nog niet door de kamer te wandelen als die mensen ook in de kamer zijn.
Als ik geaaid word dan sluit ik mijn oogjes en kriebelen onder mijn kinnetje vind ik zaaalig. Maar als ik er genoeg van heb of gewoonweg geen zin dan geef ik een mep. Tja... Je moet wel duidelijk je grenzen stellen toch ?
Beetje bij beetje kom ik er wel. Ik heb gewoon nog wat tijd nodig om te ontdekken dat mensen helemaal niet eng hoeven te zijn.
Als ik zover ben om op zoek te gaan naar mijn gouden mandje geef ik een seintje
 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Onbekend

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg