Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sammy valt onder onze aids positieve katten. Sammy heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Sammy op afstand adopteren.

Sammy Kater 13 jaar

>

Hoi lieve mensen,
Ik ben Sammy, een tijgertje van 6 jaar. Nou ja tijgerTJE? De mensen hier zeggen altijd maar dat ik zo groot en imposant ben. Je mag dus gerust tijger zeggen! ;)
Al staat mijn imposante uiterlijk wel in schril contrast met mijn karakter. Ik ben een rustige bescheiden jongen, gevoelig voor wat er rondom mij gebeurt. Hoe noemen mensen dat ook alweer? Hoogsensitief ofzo. Veel drukte en gedoe zijn helemaal niets voor mij. Geef mij maar een aangename tête-à-tête, qualitytime met fijne mensen, dan komt de knuffelaar in mij naar boven en ga ik hélemaal los!

Hoe ik mijn ideale thuis zie? Ik ben helemaal niet veeleisend hoor, ik wil ook niet moeilijk doen. Maar ik ben op zoek naar vriendschap voor het leven en daarbij is het belangrijk om heel open en eerlijk te zijn. Dus hier gaan we dan: ik ben op zoek naar rustige mensen, bij zulke mensen bloei ik namelijk open! Voor mij liever geen gezin met kleine kinderen, die vind ik te druk en onvoorspelbaar. Niet dat ik hen ook maar iets zou misdoen hoor, zo ben ik echt helemaal niet. Maar ik voel me bij hen niet op mijn gemak en ga me dan verstoppen… Met andere katten kan ik overweg. Zelf ben ik absoluut niet dominant en hou ook niet zo van dominante figuren. Verder is het natuurlijk belangrijk dat mijn nieuwe mensenvrienden niet gaan lopen van het woord ‘kattenaids’. Ik ben er namelijk positief op getest, maar voel me kiplekker en ben rotsvast van plan er nog vele prachtige jaren bij te doen! Kattenaids is ook helemaal niet overdraagbaar naar mensen enz. Laat je dus alsjeblieft niet afschrikken: als je er vragen over hebt neem dan gerust contact op met de mensen van Buddy Kat. Zij geven graag antwoord op al jouw vragen!

Genoeg gekletst, wil je graag eens in levende lijve kennis met me komen maken of wens je meer info over mij? Neem dan snel contact met ons op. Hopelijk tot snel!
Oprechte knuffeltjes,
Sammy


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg