Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Grisette Poes 7 jaar


Grisette is een zwervertje dat door de meldster werd verzorgd. Ondanks de poezenpil werd ze toch zwanger. Omdat de meldster bang was dat ze niet de juiste zorg kon geven aan een bang moedertje met kittens mocht Grisette haar kindjes in ons gastgezin grootbrengen en nu zoekt ze zelf een goede thuis.

 

Hallo?

Oei ben jij een nieuw mens? Dat ik nog niet ken? En moet ik me aan jou voorstellen? Dat vind ik nog wel een beetje spannend hoor! Maar ik zal mijn best doen!

Toen ik in dit huis mocht komen wonen zat mijn buik vol met kindjes. Zij zijn inmiddels al uitgevlogen. Ik vond mensen maar akelig, maar mijn opvangmama heeft heel goed geholpen met mijn kindjes en ik ging haar steeds meer vertrouwen. Zij kan heel goed aaien en dat vind ik heel fijn! Als ze door het huis loopt moet ik haar nog wel een beetje in de gaten houden, maar als ze blijft staan en haar hand uitsteekt sprint ik erheen om geaaid te worden en dan weet ik van gekkigheid niet hoe ik me moet draaien!
En 's avonds, als ze in de zetel gaat zitten met haar eigen katten, dan ben ik er als de kippen bij om erbij te gaan liggen en nog meer knuffels te halen.

Ik kan het trouwens heel goed vinden met de andere katten hier, ik ben dol op soortgenootjes, benader ze allemaal heel vrolijk en sluit er heel gemakkelijk vriendschap mee. Nu mijn kittens weg zijn ben ik zelf ook weer een enorme speelvogel geworden, ik hoor mijn opvangmens geregeld lachen om de gekke capriolen die ik uithaal.

Ik zoek een huisje waar minstens 1 andere volwassen kat aanwezig is waar ik vriendschap mee mag sluiten en waar de mensen begrijpen dat ik in het begin een beetje tijd ga nodig hebben om aan de nieuwe situatie en mensen te wennen. Mensen die het leuk vinden om mij te zien openbloeien, mij uitdagen om spelletjes te spelen en waar ik 's avonds lekker bij in de zetel mag komen liggen om veel geaaid te worden!

Kom je snel eens kennismaken met mij?

Liefs, Grisette


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg