Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Tofje Poes 1 jaar


Tofje mag in alle rust bij ons bevallen.

 

Oh jee, moet ik mijn hele hebben en houwen met iedereen gaan delen? 
 
Ik houd er niet zo van om op de voorgrond te treden. Ik ben meer een typje dat zichzelf wegcijfert. Zo deed ik dat als goede moeder, toen ik nog kleintjes had om voor te zorgen. Maar zo is dat nog steeds als de anderen zich voordringen en mijn pateetje op willen eten. Ik laat ze voordringen, ik ga er geen ruzie om maken. 
 
Mijn leven begon op straat. Harde wereld, hoor! Ik had het er niet gemakkelijk. Ik leefde er langs een drukke weg en sliep in een stalletje tussen de schapen om het een beetje warm te hebben. Gelukkig kreeg ik af en toe wat eten van een lieve, oude meneer. Opeens zag die meneer dat mijn buikje dikker en dikker werd. Kindjes op komst! Help... Wat nu? Hij vond het niet goed voor mij om op straat te bevallen. Toen hebben ze mij gevangen en ben ik bij een opvanggezin terecht gekomen. Wat was ik bang! Na een paar dagen kreeg ik mijn kleintjes en toen vond ik het stiekem wel fijn om lekker warm en veilig binnen te zitten. Wat deed ik mijn best voor mijn kindjes. Ik had er eerst 2. Daarna werd een klein weesje bij gezet. Prima hoor, die mag ook bij mij, zei ik. Een paar weken later liepen er nóg 3 weesjes rond in huis. Ook deze heb ik verzorgd alsof het mijn eigen kroost was. Ze mochten allemaal bij me drinken. Toen de kinderen de deur uit waren was ik ook wel klaar met moederen. Ik ben toen aan mezelf gaan denken.
 
Zoals ik eerder vertelde heb ik mezelf weggecijferd. Eigenlijk heb ik me ook wel een beetje kunnen verstoppen achter de kleintjes. Ik was immers nog steeds bang voor de mensen. En als staatkatje is het zo moeilijk om daarover heen te komen... intussen vind ik mensen wel interessant. Ik kijk graag naar wat ze doen. Ik loop ze graag achterna. Vooral als ze naar de koelkast lopen, misschien pakt er wel iemand wat voor mij. Ik durf intussen wel uit de hand te eten. Maar aanraken, ho maar. Doodeng!! Dat moet je ook echt niet van mij verwachten.... 
 
Graag zou ik een baasje willen hebben zonder kleine kinderen die geduld me me heeft en me neemt zoals ik ben. Als ik dan mijn hele wensenlijstje uit mag vouwen... liefst geen kleine kinderen, die zijn te druk en onvoorspelbaar en wel zou ik graag naar buiten kunnen. Heb jij een hart van goud en zou jij voor mij als speciaal gevalletje willen zorgen? 
 
Ik zou je eeuwig dankbaar zijn! Liefs, Tofje. 

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Nee
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg