Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Dimi Kater 12 jaar


Welkom lieve Dimi..
Kort geleden kregen we een noodkreet uit Bredene, wat niet echt dichtbij is.
Het zou gaan om 'een oudje', hoewel we overstroomt worden met jonkies, willen we de oudjes toch niet vergeten. Er was een oude, verwaarloosde kater gevonden. De melders zagen dat dit lieve beestje er niet goed aan toe was, hij moest al het nodige hebben meegemaakt. Ze gaven lieve Dimi een plekje in het tuinhuisje.
Een onderzoek van de dierenarts wees uit dat hij een heel slecht gebit had, opengesprongen abcessen in zijn nek, hij was ongecastreerd, had oormijt en kale plekken. Sjonge jonge manneke toch! Gelukkig waren de testen op aids en leucose negatief. Vervolgens is Dimi naar een gastgezin verhuisd want hij kampte met een leverontsteking en heeft intensieve zorgen nodig. Daar mag hij alles eten wat hij maar wil en dat hebben ze niet tegen dovemansoren gezegd. Gelukkig heeft hij ook enorm veel honger. Ondertussen is onze lieve Dimi weer terug in de Villa. De leverwaarden zijn beter maar nog niet optimaal, daarom is het zeer belangrijk dat Dimi goed eet. Dimi kan enorm goed eten, en een bakje natvoer (of 2) slaat hij zeker niet af. Het is ook zeer belangrijk dat hij dagelijks zijn medicijntjes krijgt.
Voorlopig blijft Dimi nog even in de Villa, maar zodra hij zijn koffertje mag maken, geeft hij een seintje.


Poot, Dimi!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg