Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Alice Poes 8 jaar


Dit gezinnetje werd bij de melders in een zak stro gevonden.
 

Hallo?

Ik ben Alice, mooie naam hé? Die heb ik gekregen omdat ik net zo zorgzaam was als de mensen-Alice waarnaar ik vernoemd ben. Die mevrouw had ook een mamapoes en twee kittentjes gered toen ze zelf hartstikke ziek was. En zo ben ik ook zegt mijn opvangmama. Ook al had ik een dikke bobbel op mijn buikje en deed het getrappel van mijn kindjes pijn, ik moest en zou ze elke 2u melkjes geven zodat ze groot en sterk zouden worden.

Maar nu zijn we zo ver! Ik, het kleine iele poesje, heb zes koters grootgebracht. Ik heb ze gevoed, gewassen, ze de taal van de katten geleerd en geleerd dat ze geen kattenkwaad mogen doen. Maar nu is het aan mij!

Ik ben, naast een supermama, ook gewoon een hartstikke lieve poes. Ik hou ongelofelijk veel van andere poesjes, zeker als dat van die stoere mannen zijn! Dan leg ik mijn hoofdje eventjes op hun borst te rusten en hoop ik dat ik een zoentje op mijn koppie krijg. Voor mensen ben ik ook heel lief, maar alleen als zij ook lief zijn voor mij. Ik durf niet zomaar eender wie vertrouwen, en met druktemakers heb ik helemaal niks, maar als je mij een beetje tijd geeft dan bloei ik open tot een hartendiefje. Kom ik tussen je benen door kronkelen en vragen om aaitjes.

Heb jij plaats voor een kleine prinses?
Maak dan maar snel een afspraakje met mijn opvangmama! Ik zal mijn mooiste pakje al aantrekken!

Kopje, van Alice.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg