Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Vincent valt onder onze aids positieve katten. Vincent heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Vincent op afstand adopteren.

Vincent Kater 11 jaar


Schootverwarmer

Ben je niet moe? Moet je niet even gaan zitten. Je hebt zo hard gewerkt vandaag, ik denk dat jij gewoon even helemaal niks moet doen. Voor mij een hele belangrijke reden om op je schoot te ploffen. Let's get cozy. Ik heb alle tijd van de wereld, ik ga nergens heen. Mijn tijd is voor jou. Heeeeel de dag als je wil. Er komen ontzettende leuke programma's op tv, ik denk dat jij die allemaal moet kijken, daarna nog eens de herhaling.  In de pauze kijk je dan even naar mij, als ik je hypnotiserend zit aan te staren met een luide PRRR.
Jouw schootje zal altijd verwarmd zijn, door MIJ.
Een levend zijdezacht dekentje in een klassieke tijdloze kleur. Muisgrijs met wit, overal mee te combineren.
Misschien moet je stoppen met werken, dan gaan we de hele dag bankhangen. Lijkt je dat wat? Ik zorg alvast voor de versnaperingen.
Nee maar echt serieus, ik heb nood aan een baasje joh, echt wel. Een baasje die het niet erg vindt dat er zo'n kleffe viervoeter door het huis dribbelt. Natuurlijk ben ik dol op spelen, graag zelfs, is lachen.
Oh, ik ben trouwens aids-positief. Nee dat is niet eng, jij kunt het niet krijgen... en ik ben in topconditie. Ik ga echt niet snel dood, no worries. Ben niet levensmoe hey!
Ik heb nog heel veel doelen te bereiken in mijn leven. Op schoot liggen en omhelzingen uitdelen. Dus... genoeg te doen lijkt me.
Kom je op bezoek? Je mag gerust een reismand meenemen, ik kan alleen niet garanderen dat ie weer leeg naar huis gaat ;-)
Heel veel veel knuffels en stoere kusjes van een tijdloze man. Vincent x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Niet naar buiten

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg