Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bo Poes 8 maanden


Deze halfwasjes werden gedumpt.


Ik ben kattenmeisje Bo. Ik ben nog maar een half jaartje, maar heb met mijn zusje Civet het straatleven al meegemaakt. Samen met nog een derde katje zijn we zomaar ergens achtergelaten. Gelukkig hebben we van een lieve mevrouw een paar weken eten gekregen, anders was het misschien niet zo goed met ons afgelopen! Die mevrouw heeft mijn zusje Civet en mij gevangen en aan iemand meegegeven. Daar mochten we binnen wonen en kregen we de hele dag genoeg te eten! Maar wat een jeuk had ik zeg... Allemaal beestjes zaten me te kriebelen dag en nacht. Ik heb er mijn vachtje dun van gekrabt. Die nieuwe mevrouw kan denk ik toveren, want na een weekje heeft ze alle beestjes weggetoverd. Behalve mijn zusje Civet en mij. Al mag ze Civet af en toe ook wel wegtoveren hoor, wat kan die me soms plagen! Maar nu ik niet meer zo'n last heb van dat gekriebel en m'n buikje lekker vol zit plaag ik haar gewoon terug. Of ik rol door de kamer in de speeltunnel. Die gooi ik dan van de ene naar de andere kant, grappig joh! En lekker knuffelen met die tovermevrouw. Of met andere mensen die ik zie. Het maakt me niet uit, als ze me maar aaien. Zo, genoeg over mij verteld. Ik ga weer spelen, daag!   


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Nee
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Ja
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg