Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Savannah Poes 7 maanden


Deze kittens verbleven al een week bij de meldster in een bench in het tuinhuis. Zij had ze in haar tuin gevonden.
 

Hey allemaal! Ik ben Savannah en ik ben op zoek naar mijn gouden mandje! Nu ja dat gouden mandje hoef ik eigenlijk niet perse hoor. Met een grote krabpaal, een warm plekje om te slapen en veel speelgoedmuisjes en balletjes om mee te spelen ben ik ook al tevreden. Een speelkameraadje zou ik ook heel leuk vinden! Aangezien ik zelf nogal een zotte doos ben die graag feestjes bouwt, liefst geen saaie oude kat die de hele dag ligt te slapen. Misschien wel een knappe stoere kater waarmee ik samen kattenkwaad kan uithalen? Euhm ja wat moet ik hier zo nog vertellen? Ik ben heel schuw binnengekomen bij mijn opvangmama. Ik vloog letterlijk tegen de muren op van de angst. Gelukkig is dit intussen al veel beter, maar soms ben ik toch wel een klein beetje een schrikkepiet. Opgepakt worden vind ik niet zo fijn en bij jou in de zetel komen zitten  doe ik voorlopig enkel als er ook koekjes of chips zijn. Dan ben ik niet te houden! Samen spelen doe ik wel heel graag en als je lief voor mij bent, beloof ik dat ik ook kom knuffelen.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg