Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Bono Kater 5 maanden


“ 2 wereld sterren op zoek naar een plekje om thuis te komen”

Sunday furry Sunday …cat people…

Hey boys kom er eens even bij, tijd voor een voorstel rondje.

Oh yeah “it’s a beautiful day”

Wij zijn Bono & Bowie en zoals onze opvangmama al zei, 2 sterren op zoek naar een fijne thuis waar we gewoon ons zelf mogen zijn.

We zijn al een tijdje met onze tournee in het “opvangpaleis” maar het is stillaan tijd om onze tour verder te zetten.

Maar alle gekheid op een stokje , even serieus nu.  We waren 2 kleine bange scheetjes toen we hier kwamen. Er was werk aan de winkel zoals ze hier zeiden.

Onze snottebellen vlogen in het rond en we konden amper door onze ontstoken oogjes kijken, de mens…die vonden we maar niets maar…eerlijk is eerlijk die zelfde mens heeft ons wel beter gemaakt.  We werden verzorgd (niet leuk), kregen 3 gangenmenu’s voorgeschoteld (heel leuk), kregen knuffels (nog niet zo heel leuk en raar)  maar vooral kregen we tijd om te worden tot wie we nu zijn.  En volgens die mens, die eigenlijk gewoon onze opvangmama’s zijn, zijn wij 2 knappe , leuke sterren die leven in huis brengen. Of om het in haar woorden te zeggen “het kot op stelten te zetten”  Maar hey wij zijn jong en moeten af en toe al onze energie eens kwijt he. So “let’s dance”

Een van de favoriete songs van Bono is “with or without you” maar Bono wees maar gewoon eerlijk… in jouw geval is het meer “with you” he want Bowie is jouw steunpilaar en maatje die je dikwijls mee over de streep trekt want je blijft nog steeds wat bescheiden op de achtergrond.  Je wil wel maar je durft niet altijd. Wanneer Bowie uitgeteld mee in de zetel ligt te soezen zit jij op een klein afstand met glinsterende oogjes te kijken, dat wil ik ook , zie ik je dan denken en heel voorzichtig ga je dan naast je vriendje liggen.  Je kan het wel hoor maar je broertje, maatje zorgt ervoor dat je die grote stap zet.  De boel op stelten zetten… daar heb je dan weer geen hulpje voor nodig!

Dus ja lieve mensen, wij hopen op een thuis voor deze 2 leukerds samen.  Ben jij nu the “one” waar ze gezellig samen “rebel, rebel” mogen zijn… maak dan snel even een afspraakje via kattenbemiddeling.

En met de feestdagen in het vooruitzicht…wees gewaarschuwd…deze 2 sterren blinken uit in kattenkwaad!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg