Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Zino Kater 4 maandenDeze kittens werden geboren op een boerderij waar ze alleen melk kregen, ze moesten maar muizen vangen om te overleven.
 

Hallo, ik ben Zino. Super dat ik mij mag voorstellen, maar ook heel  spannend vind ik dat.  Ik zou zeggen ben Zino. Zwart witte kater en klaar toch?    Nee? 
 
Wil je meer van mij weten. Nou oké dan…. Ik ben bij een gastgezin waar ze een aantal vriendjes voor mij hebben, zo leuk!  Ik moet wel  wennen aan nieuwe mensen. Gewoon eventjes maar. Ik verstop me zodat jij mij niet ziet maar ik jou wel. Ff kijken hoe je praat en loopt. En als ik daar aan gewend ben dan kom ik kennis maken. Zo spannend! Maar ben dan gewoon nieuwsgierig maar ook erg verlegen. Als je mij gewoon- Zino- laat zijn dan verander ik in een grote knuffelbeer. Ik heb hier al de nodige bijnamen; kusjesprins, hartendief, knuffelkont. Ik ben dan ook op zoek naar een plekje waar ik ff de tijd krijg om de boel om mijn tempo te leren kennen en dan…… wees gewaarschuwd , word ik de grootste knuffel schootkat van het westelijk halfrond. 
Wie weet tot snel!
Zino.

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg