Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Ed valt onder onze aids positieve katten. Ed heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Ed op afstand adopteren.

Ed Kater 5 jaar


Maak kennis met Ed!

Zoals jullie op de foto kunnen zien, is Ed niet echt gelukkig en gezond. Maar we gaan ons best doen om dat te fixen.
Ed is aidspositief, mist een stuk van zijn achterpootje en werd overgenomen van Cattitude. Toen hij binnenkwam vlogen de snottebellen in het rond maar daarvoor heeft hij al een spuitje Convenia gehad en vorige dinsdag heeft de dierenarts hem gevaccineerd en gechipt, evenals bloed genomen voor de Western Blot-test. Daarvoor was wel een roesje nodig want Ed is nog zeer angstig. Gelukkig eet en drinkt hij goed. De dierenarts vond zijn gebit nog in redelijke conditie zijn.
Ondertussen woont Ed in de junglekamer, maar hij blijft erg bang en onder de indruk. Aanraken is een no go, maar we zijn ondertussen wel op een punt dat als je rustig voor hem gaat zitten, en hij hoort je stem, dat hij ontspant, hij knipt af en toe zelfs met zijn oogjes.

Mogh manneke toch! Maak je maar geen zorgen Eddy Teddy! Komt goed! Wij hebben veel geduld en hopen dat je op jouw tempo een beetje bijdraait! ​​


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Onbekend
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg