Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lenny Poes 9 maanden


Katje komt uit Lanaken. Zat 's avonds bij meldster bij de auto helemaal in elkaar gedoken te mauwen. Omwille van de kou heeft meldster haar mee binnengenomen voor de nacht. Maar katje kon er niet blijven, en rondvraag in de buurt leverde niets op.  Dus hebben we haar met veel warmte bij ons binnengenomen.  Komt allemaal goed, Lenny

Hallo ik ben Lenny. Ik ben een jonge kattin van ongeveer 8-9 maanden oud. Als je niet verliefd wordt op mijn prachtige looks, dan zorg ik daar wel voor door schattig te doen.
Bij mijn opvangmama zit nog een andere poes, ook 8 maanden, dat vind ik erg gezellig. Niet meteen hoor, eerst heb ik even de kat uit de boom gekeken, maar nu wil ik toch wel graag spelen. 
Nu ben ik op zoek naar een mandje waar ik voor altijd mag blijven. Een kattenvriendje zou ik leuk vinden, maar niet te veel hoor! Ik moet wel zeker weten dat ik genoeg aandacht kan krijgen. Knuffelen vind ik heerlijk, vooral onder mijn kinnetje geaaid worden. Zo, ik ga even wat te eten zoeken. Bye!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg