Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezocht



U wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Sam Poes 8 jaar

>

Timide, onzichtbaar... maar zo de moeite

Sam is een schuchter meiske, eentje die niet naar je toekomt, niet om aandacht komt vragen, onzichtbaar lijkt. Ik zeg expliciet lijkt, want ze is voor ons wel degelijk zichtbaar. Heel belangrijk zelfs. Katjes zoals Sam hebben een extra zetje nodig, een extra promotie, want zelf durven ze nog niet zo goed.
Sam heeft een heel kwetsbaar zacht hartje. Ze is trouwens al heel dapper geworden. In de loop der maanden zagen we haar grote oogjes steeds meer ontspannen. Haar hartje opende steeds meer deurtjes. We hadden gehoopt dat ze ons ooit zou toelaten, al is het maar in een klein kamertje in haar hart. Daar zouden we genoegen mee nemen.
Maar Sam was loyaal. We kregen toegang tot de woonkamer, een mooie plek waar rust en sereniteit heerst. We mogen zelfs vaak op bezoek komen, de deur staat meestal open. Na ons bezoek gaat de deur op een kiertje, just in case. We zouden eens terug kunnen komen...
Sam heeft ontzettend veel te geven, maar ze moet daar haar juiste huisje voor vinden. Een huisje waar mensen wonen die haar begrijpen, haar de tijd geven. Een huisje waar ze kan ontspannen en zichzelf mag zijn.
Sam heeft prachtige oogjes, een lief snoetje. Er loopt een kwetsbaar draadje tussen haar en ons mensen. Koester dit draadje, maak het solide, zorg dat het nooit breekt. Sam is een vriendin voor het leven, als je wil. Sam is de liefde van je leven, als je er oog voor hebt. Sam verdient een tweede kans, een kans op echt geluk. Kun jij haar dit bieden?
Sam is heel lief voor andere katjes. Ze vraagt niet veel, enkel jouw vriendschap en de aaitjes waar ze zo enorm van geniet!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!



Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie



© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg