Tiba

Poes
9 jaar


Tiba en ZsaZsa kunnen helaas door omstandigheden niet bij hun adoptanten blijven wonen en zoeken nu een nieuwe thuis.

Met de zusjes kun je lachen

Hoi! Mijn naam is ZsaZsa en mijn zusje heet Tiba. We hebben overleg gehad en kwamen tot een unaniem besluit dat ik het woord mocht voeren. Tiba was weliswaar in slaap gesukkeld, dus mocht ik dubbele stem uitbrengen.
Ik ben trouwens van de klets. Theekransjes zijn mij niet vreemd, mensen luisteren graag naar mij. Ben jij een luister-of praattypje? Maakt mij niet uit hoor, ik heb overal een mening over. Tiba knikt meestal bedachtzaam en zegt dan dat ik een kipje ben.
Maar goed, wij zijn 3 jaar geleden geplaatst, helaas was de boel hier een beetje veranderd, waardoor we weer aan het solliciteren zijn. Ligt trouwens niet aan ons, maar dat terzijde.
Tiba en ik starten nu een procedure, waarbij jij uitgenodigd bent in Villa Vagebond. Het " wij -zoeken-een-baasje" gesprek, waarbij ik voornamelijk de vragen stel en Tiba let op jouw nonverbale communicatie.
We stellen vragen zoals:
1. Heb jij veel ramen om naar buiten te kijken? We zijn niet gewend om naar buiten te gaan, maar des te leuker is het om vanop een afstand de boel te bekijken en tussendoor vliegjes voor jou te vangen.
2. Heb jij vliegjes?
3. Doe jij je geregeld douchen? Voor ons maakt lichaamsgeur niet uit hoor, maar we douchen gewoon graag eens mee. Gezellig!
4. Heb je badeendjes?
5. Deel je graag snoepjes uit en heb je zo'n leuke trommel? We zijn heel goed opgevoed en als je 'zit' zegt, dan kijken Tiba en ik elkaar lachend aan en gaan braaf voor jou zitten. Als je niks zegt, eten we het boeltje zo ook wel op.
6. Ben je bereid ons dagelijks veel en vaak te strelen? ( dan scoor je al)
7. Waarom zouden wij jou moeten aannemen?
8. Zou je bereid zijn om non-stop en voor altijd voor ons te zorgen? Krijg je een dikke knuffel van ons, een vliegje en een koffer waar wij onze pyjamaatjes insteken om met jou te vertrekken!
Tot snel hopelijk! Liefs Zsa Zsa en Tiba



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!