Paprika

Kater

1 jaar


Deze kittens werden bedreigd met vergiftiging.

Yo, Ik ben Paprika.  
Ik ben al een heel tijdje bij deze opvangmama.  Eerst waren mijn zus en mijn broer ook hier, nu ben ik als laatste overgebleven.  Ik vind het maar niks, pfff.
Ik kan precies maar niet wennen aan mensen, ik denk de hele tijd dat ze iets slechts met me voorhebben...ja, zou je niet, je moest eens weten wat ik allemaal heb meegemaakt voordat ik van straat ben geplukt...

Maar eh, ik heb het hier thans wel goed hoor.  Een thuis, speelgoedjes, hier lopen andere katten rond, ik krijg lekker eten, ik krijg ook snoepjes.  Ja, dat moet ik wel toegeven, dat vind ik wel fijn.  Af en toe durf ik me dan ook 'op mijn gemak' te voelen, en ik ga snoepjes halen bij mijn opvangmama.  Als ik lekker natvlees krijg (dat lust ik wel, maar lees wel goed: VLEES lust ik, vis ben ik niet zot van, bahbah), dan laat ik me ook wel eens aaien.
Eigenlijk vind ik dat wel fijn hoor, dan duw ik mijn kontje wat omhoog, en dan mag ze eens lekker krabben op mijn rug, kort aan mijn staart, heerlijk.
En ja, als ik lekker vleesje krijg, en mijn opvangmama maakt dat klaar dan ga ik ook lekker langs de benen strijken, of knuffelen met de andere katten hier in huis.  Ja, eigenlijk toch niet zo slecht als ik dat zo allemaal opnoem.
Maar eh....neeje, ik ga toch nog niet helemaal toegeven, ik ben daar toch een veel te stoere kater voor hoor!  Ik ga me niet helemaal prijsgeven...tenslotte weet ik nog steeds niet of ik dit wel genoeg vertrouw, en geef nu toe, dit is niet mijn vaste thuis.  Dus nee, voorlopig ga ik nog mijn stoere zelve blijven.

Als ik dan eens nadenk...waar zou ik mij helemaal thuis kunnen voelen, en mijn uiteindelijk ooit kunnen gaan settelen?
Dan denk ik aan:
- een rustige thuis (liefst  niet teveel onvoorspelbaarheid, geen kinderen die voor drukte zorgen, ...).
- een rustige thuis, waar toch ook iemand veel in huis is.  Iemand die ik goed kan leren kennen en vertrouwen.  Iemand waar ik de gewoontes van leer kennen en die mij zo rust en duidelijkheid geeft.
- een thuis waar ik de tijd krijg om me nog lang 'af te zonderen', enkel te komen wanneer ik aanvoel dat het OK is.
- een thuis waar ik voldoende plekjes heb om me om mijn gemak neer te zetten, en mij toch nog een beetje 'verstopt' te houden en toch evengoed alles kunnen zien.
- een thuis waar er ook andere katten zijn, die mogen speels zijn, ik zal dan zelf bepalen of ik lekker mee kom spelen of niet.
- een thuis waar men niet verwacht dat ze me mogen gaan aaien, of knuffelen, of bij hen ga liggen op de zetel
- een thuis waar ik uiteindelijk misschien ook buiten zou mogen, want dat zou ik toch wel heel erg leuk vinden om dat terug te mogen.

Zo, nu weten jullie al heel wat van mij hè.
Kijk nu nog eens goed naar de foto...kijk eens wat een mooie kater ik ben, ongelooflijk mooi toch (pssst, ik lijk ook wel een beetje op die kat van reclame van het kattenvlees hè, vind je niet?).
Dus ja, denk jij dat jij me de thuis kan geven die ik nodig heb??  Aarzel niet, bel eens even aub!

Tot miauwgauw!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!