Jelle

Kater
7 jaar


Dag állemaal!

Ik ben Jelle, en ik ben dol op gekke bekken trekken, door het huis rennen met mijn vriendinnetjes hier en dutjes doen op lekkere zachte plekjes. Ik heb een mooi glanzend zwart vachtje, net zoals een grote panter uit de jungle, mooi hoor! Oh ja, ik ben ook dol op aaitjes, maar dat vergeet ik vaak. Dan probeert mammie me te aaien en dan denk ik “iewie handen! Rennneeennn!!”. Maar als ze me dan een keertje aan het aaien is dan oooh wiewaaawauw nog mammie, meer! Hier ook een beetje kriebelkrabbelen?!

Ik ben nu al 10 hele maanden oud, en dat betekent dat ik bijna jarig ben! Mammie heeft gezegd dat ik dan een taartje krijg met een kaarsje erop, en dat moet ik dan uitblazen, en dan mag ik een wens doen! Spannend hé! Ik verklap mijn wens al, dan kan ik hem niet vergeten, hihi

Ik wens, ik wéns, ik wénnss… dat ik snel een huisje voor altijd vind met een vriendje erin!

Het is hier wel leuk hoor, met mijn opvangmama en mijn échte mama. Maar ik ben nu bijna een grote jongen, het is tijd om de wereld te verkennen. Een plekje waar ik voor altijd mag blijven. Waar ze het niet zo erg vinden dat ik vergeetachtig ben, en waar ze geduld met me willen hebben. Een plekje waar ik mag zijn zoals ik ben: een grote panter met een klein hartje.

Is dat bij jou? Bel je dan snel mijn opvangmama! Misschien kan ik dan wel bij jou mijn verjaardag vieren, en dan mag jij mijn wens hebben! Goed?!



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!