Nora

Poes
7 jaar


Deze bange kittens namen we over van een kleinschalige kattenopvang.

Hoi iedereen,

Mijn naam is Nora en samen met mijn zusje zit ik al een ruime tijd in de opvang. Zo een 7 maand geleden werd ik van straat geplukt en ik moet zeggen dat het best een diepe indruk heeft nagelaten. Ik was toen volledig van m’n melk en wist niet meer wie of wat te vertrouwen was.

Gelukkig kreeg ik bij mijn opvangmama alle tijd om me rustig te ontplooien en tot mezelf te komen. Zij heeft ondertussen de sleutel gevonden tot mijn hart, ja…. willen jullie ook dat geheim weten? Ja, toch!

Nou, heel simpel...snoepjes! En graag, heel, veel snoepjes! Naast een snoepkont, heb ik me ook helemaal ontpopt tot knuffelkont! Ik hou ervan om op m’n hoofdje gekriebeld te worden, dan leg ik me zelfs neer en kunnen we gezellig gaan spelen met een pluimpje of een muisje!

Ondanks dat ik het hier best naar m’n zin heb, moet ik toch op zoek naar een nieuwe thuis, zo een “gouden mandje”.

Dus als jij ook een engelengeduld hebt, veel snoepjes standaard in je zak hebt zitten en misschien zelfs een vriendje voor mij, dan ben ik vast en zeker een bofkont om bij jou te komen wonen! Nu ja, als ik alleen ook vertroeteld kan worden, vind ik dat ook prima!

 
Hopelijk tot snel!

Liefs,

Nora



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!