Art

Kater
13 jaar


Er was eens...

een beeldschoon, lief meisje en ze heette Kim. Je kon het alleen niet zo goed zien, want haar ooit zo glanzende vacht, was bedekt met een laag vuil en viezigheid. Maar als men goed keek, wist men, dat dit het allermooiste meisje van het land was. Dat wist prins Art ook, die iets verderop woonde, en op zoek moest naar een toekomstige vrouw. Maar de koning zag het niet zitten, het moest een dame van adel zijn. Vette pech dus.
Op een dag, gaf prins Art een groot feest. De mooiste dames van het land waren druk bezig met hun vachtjes goed te poetsen, zelfs de trimmer kwam even langs.
"Och", mijmerde Kim, " kon ik maar mee naar zo'n groot bal..." Verdrietig likte ze haar vieze pootje en keek in de spiegel. Plots hoorde ze een lief stemmetje vanuit Villa Vagebond, gelegen in een wat afgelegen domein, waar de ganzen vrolijk heen en weer kwetterden.
"Maar lieve Kim, huil maar niet, jij gaat naar het feest!"
Met een tikje van de toverstaf en een goeie wasbeurt en check up bij de dierenarts, zag Kim er ineens stralend uit!
Kim gaf een vreugdevol kreetje en haastte zich naar het feest.
Aangezien een kat geen glazen muiltje draagt, slaan we dat voor het gemak even over.
Kim is een spontane meid, en het duurde niet lang, voordat ze wat prietpraat had met de overige gasten.
Prins Art, altijd galant,verblind door haar schoonheid, liep op haar af en vroeg of ze samen met hem een catmilkje wilde drinken. Het was liefde op het eerste zicht, en ze liepen vervolgens schurkend tegen elkaar aan, naar het meisje met de drankjes.
Kim was verrukt! Al nippend aan haar melkje, vertelde ze hem spontaan dat ze aids-positief was. Ze wilde eerlijk zijn. Prins Art zei overdonderd: " Jeetje wat ben jij direct, maar het maakt mij niet uit hoor, maar we vertellen het beter niet aan mijn vader!"
Zo gezegd zo gedaan, de klok sloeg 12 uur en ondertussen was het stel al smoorverliefd.
Kim zei: "Het is middernacht, maar boeit mij niks, want ik heb toch geen glazen muiltje te verliezen." Ze moesten samen heel hard lachen.
Prins Art vroeg Kim ten huwelijk en de koning ging zich bezatten aan de bar. Uiteindelijk zou je dan zeggen: "Ze leefden nog lang en gelukkig."
Dat zouden we graag willen, maar de keuze is aan u...
Tot nu toe een open einde, maar maak jij er een eind-goed-al goed van?
Prins Art (6jaar), Prinses Kim (4jr)



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!