Sammy

Kater
13 jaar


Hoi lieve mensen,
Ik ben Sammy, een tijgertje van 6 jaar. Nou ja tijgerTJE? De mensen hier zeggen altijd maar dat ik zo groot en imposant ben. Je mag dus gerust tijger zeggen! ;)
Al staat mijn imposante uiterlijk wel in schril contrast met mijn karakter. Ik ben een rustige bescheiden jongen, gevoelig voor wat er rondom mij gebeurt. Hoe noemen mensen dat ook alweer? Hoogsensitief ofzo. Veel drukte en gedoe zijn helemaal niets voor mij. Geef mij maar een aangename tête-à-tête, qualitytime met fijne mensen, dan komt de knuffelaar in mij naar boven en ga ik hélemaal los!

Hoe ik mijn ideale thuis zie? Ik ben helemaal niet veeleisend hoor, ik wil ook niet moeilijk doen. Maar ik ben op zoek naar vriendschap voor het leven en daarbij is het belangrijk om heel open en eerlijk te zijn. Dus hier gaan we dan: ik ben op zoek naar rustige mensen, bij zulke mensen bloei ik namelijk open! Voor mij liever geen gezin met kleine kinderen, die vind ik te druk en onvoorspelbaar. Niet dat ik hen ook maar iets zou misdoen hoor, zo ben ik echt helemaal niet. Maar ik voel me bij hen niet op mijn gemak en ga me dan verstoppen… Met andere katten kan ik overweg. Zelf ben ik absoluut niet dominant en hou ook niet zo van dominante figuren. Verder is het natuurlijk belangrijk dat mijn nieuwe mensenvrienden niet gaan lopen van het woord ‘kattenaids’. Ik ben er namelijk positief op getest, maar voel me kiplekker en ben rotsvast van plan er nog vele prachtige jaren bij te doen! Kattenaids is ook helemaal niet overdraagbaar naar mensen enz. Laat je dus alsjeblieft niet afschrikken: als je er vragen over hebt neem dan gerust contact op met de mensen van Buddy Kat. Zij geven graag antwoord op al jouw vragen!

Genoeg gekletst, wil je graag eens in levende lijve kennis met me komen maken of wens je meer info over mij? Neem dan snel contact met ons op. Hopelijk tot snel!
Oprechte knuffeltjes,
Sammy



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!