Charlie

Kater
9 jaar


Deze kater werd aangereden.
 

Hey hoi. Ik ben Charlie en wie ben jij? Alles goed?
Ik mag mezelf voorstellen en dat is effe wennen.
Weet je, vroeger was ik een echte straatjongen, de Charlie van op de hoek. Beetje sluipen, eten scoren en vooral op afstand blijven. Maar ja, soms zit je dagje niet mee en komt er zo'n gevaarlijke blik de straat op scheuren. Ik was het haasje. Ja hoor, aangereden. Gelukkig was het geen heel groot drama, maar mijn kaak deed wel kei veel pijn. Achteraf gebroken! Pech Charlie, dat werd opereren...
Ik had daar eerlijk gezegd het geld niet voor, dus liet ik me braaf vangen in de vangkooi en zo kon ik mee met Zwerfkat in Nood. Ikke slim ;-)
Ik heb nu een piercing door mijn kaak, hoe vind je em?
Maar nu komt het belangrijkste en ik ben heel eerlijk... Ik vond jullie in het begin ongelooflijk eng. Geen idee wat ik met tweevoeters aan moest, dus ik sprong wat tegen de muren omhoog met de hint: " Ik wil de straat weer op, hup, laat me eruit!" Had ik even vette pech, dat hele feestje ging niet door.
Ik werd geschoren, verhuisde naar Villa Vagebond en daar gebeurde iets met me...
Is het betovering, zit ik onder hypnose, of ben ik gewoon een hele slimme vent. Ik vond jullie mensen helemaal geweldig, lief schattig en ik werd gewoon blij als ik jullie zag! Zomaar, patsboem, klik in de kop, OM zeggen ze dan hier.
Nu wil ik alleen nog maar aaitjes hebben, meer niet. Beetje zwaan-kleef-aan zelfs, hoe vind je die ;-)
Ik heb een beperkte zicht. Mijn ene oogje is blind en het andere zie ik niet meer zo goed mee. Maar daar merken ze hier niet zoveel van, want ik bots nergens tegenaan, zelfredzaamheid is mij niet vreemd en zelfs nieuwkomers bezoek ik nieuwsgierig en krijgen een neusje van me. Gewoon, ik vind het normaal dat je beetje sociaal tegen soortgenootjes doet. Toch?
Maar ze vinden me hier vooral heel lief en zachtaardig en de vrouwen komen altijd zo gezellig bij me zitten. Zo schattig!
Ik zoek lieve mensen die mij kunnen ontroeren, want ik wil jou ook in je hartje raken. Is dat mogelijk in deze drukke periode van jong grut? Zou het?
Tot snel, wie weet... heel veel kopjes van Charlie xxx



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!