Sela

Poes
10 jaar


Sela is na een inbeslagname bij ons terecht gekomen.

Hallo jij daar,
Wil je even luisteren naar mijn verhaal? Ok, zet je dan maar comfortabel in de zetel, dan plof ik me op je schoot. Dat praat makkelijk en is gezellig, toch?

Mijn naam is Sela en ik ben nog maar vier jaar oud. Een tijdje geleden moest mijn baasje verhuizen naar een mensenverzorgingstehuis. Blijkbaar mogen daar geen katten wonen en dus moest ik naar een kattenverzorgingstehuis. Daar werd ik in een apart hokje gezet omdat ik FIV-positief ben. In een hokje wonen, helemaal alleen.. daar werd ik natuurlijk niet vrolijk van en dus ging men op zoek naar een oplossing voor mij. Zo kwam ik bij Buddy Kat terecht, waar ik nu verblijf in afwachting van mijn eigen warme thuis!

Ondanks het hobbelige parcours dat ik in mijn jonge leven heb afgelegd ben ik een vrolijk, onbezonnen katje, maar ik weet wél wat ik wil. Zo wil ik bijvoorbeeld knuffelen, vééél knuffelen. Als er mensen langskomen durf ik ze wel te gijzelen: ga je neerzitten, hop dan zit ik op je schoot! Ik ronk de sterren van de hemel, geef je kopjes, geniet zo intens dat jij vergeet waar je zonet over zat te piekeren en gewoon lekker bij me blijft. :) Wat ik ook graag wil is lekker eten, al lust eigenlijk alles. Kieskeurig ben ik absoluut niet.
Het laatste punt wat ik heel graag wil is een eigen thuis, een eigen familie. Ik ben stapelgek op mensen en dat zal je geweten hebben. Heb je kinderen? Geen enkel probleem! Andere katten? Daar heb ik ook geen probleem mee, maar over het algemeen boeien ze me ook niet echt..
Dussss, ben jij op zoek naar een zorgeloze knuffelkont? Iemand die samen met jou op de bank tv kijkt, je dagelijkse zorgen helpt vergeten en de boel gewoon lekker opvrolijkt? Dan denk ik dat wij wel eens een goede match zouden kunnen zijn! Kom je eens kennis maken?



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!