Summer

Poes
6 jaar


Dit kitten stond opeens voor de deur van de melder te mauwen.
 

Hoi hoi

Spannend…. Ik mag mij gaan voorstellen, waar zal ik mee beginnen?

Mijn naam is Summer, en deze mooie naam heb ik te danken aan het feit dat ik op een mooie zwoele zomernacht bij mijn pleegmama terecht kwam.

Mijn pleegmama noemt mij heel vaak “spruitje” en weet je waarom? Nou ik groeide bijna niet. Maar……. Ik heb goed gekeken naar de andere katjes en ik wil net zo mooi en sterk worden als hun. Dus ik ben ook heel goed gaan eten.

Wil je nog iets grappigs horen, ik ben een toverkatje.  Mijn mooie vacht was eerst zwart wit maar die begint langzaam maar zeker te veranderen. Mijn kleur begint van zwart naar grijs te verkleuren. Nee Nee ben niet gewassen met een verkeerd wasmiddel….

Of ik nog meer verassingen in petto heb? Ik ga niet alles verklappen.

Langzaam maar zeker ga ik op zoek naar mijn gouden mandje. Een plek waar ik lekker Summer mag zijn. Ik ben heel lief maar ik kan ook lekker pittig zijn, als het mij niet bevalt laat ik je duidelijk merken dat ik dat niet leuk vindt. En kroelen en knuffelen daar ben ik gek op, maar IK bepaal wanneer…

Drukte en vreemde mensen, daar ben ik niet gek op. Heb jij een mooi rustig plekje en laat jij mij gewoon lekker mezelf zijn? Dan zou ik het heel leuk vinden om elkaar te gaan ontmoeten.

Wie weet tot snel?

Liefs Summer



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!