Emma

Poes

13 weken


Tadaaaaa daar ben ik dan! Mijn naam is Emma!

Een paar dagen geleden ben ik gevonden in een tuin. In mijn uppie, en dat terwijl ik nog maar net 4 weekjes oud was! Hoe dat zo was gekomen weet ik niet. Gelukkig vond een lieve mevrouw mij en werd ik naar een gastgezin gebracht. Ik moet zeggen, dat was maar net op tijd. Ik had al een tijdje geen eten gehad. Het was best wat koud en ik had al mijn energie verbruikt door te gillen om hulp.

Eenmaal veilig bij het gastgezin werd alles me net teveel en zag ik even zwart voor mijn oogje. Mijn opvangmama wist gelukkig wat te doen en heeft me wat suikerwater gegeven. Toen ik me  wat beter voelde heeft ze me eten gegeven.

Maar dat was toen. Inmiddels ben ik weer helemaal in orde. Ik ren vrolijk rond en eet op tijd mijn bordje leeg. Spelen doe ik  graag. Ik heb inmiddels ook een vriendinnetje hier om  lekker actief mee te zijn. We hebben echt wel lol samen!

Dutjes doen is mijn grootste hobby. Het liefst tegen iemand aan. Als dat niet kan, dan pak ik mijn knuffeltje bij me, dat kan ook.

Heb jij tijd om met mij heerlijk te gaan liggen chillen. Kruip ik lekker tegen je aan? Samen beetje doezelen… jij aait mij, ik geef een ontspannen spinconcert?

Kom je gauw eens bij me kijken dan?

Tot snel!  Pootje van Emma.Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!