Lenny

Poes

9 maanden


Katje komt uit Lanaken. Zat 's avonds bij meldster bij de auto helemaal in elkaar gedoken te mauwen. Omwille van de kou heeft meldster haar mee binnengenomen voor de nacht. Maar katje kon er niet blijven, en rondvraag in de buurt leverde niets op.  Dus hebben we haar met veel warmte bij ons binnengenomen.  Komt allemaal goed, Lenny

Hallo ik ben Lenny. Ik ben een jonge kattin van ongeveer 8-9 maanden oud. Als je niet verliefd wordt op mijn prachtige looks, dan zorg ik daar wel voor door schattig te doen.
Bij mijn opvangmama zit nog een andere poes, ook 8 maanden, dat vind ik erg gezellig. Niet meteen hoor, eerst heb ik even de kat uit de boom gekeken, maar nu wil ik toch wel graag spelen. 
Nu ben ik op zoek naar een mandje waar ik voor altijd mag blijven. Een kattenvriendje zou ik leuk vinden, maar niet te veel hoor! Ik moet wel zeker weten dat ik genoeg aandacht kan krijgen. Knuffelen vind ik heerlijk, vooral onder mijn kinnetje geaaid worden. Zo, ik ga even wat te eten zoeken. Bye!Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!