Eli

Kater
9 jaar


Komt uit Keerbergen, kat zat al een jaar bij melder, maar eigen kat van 16 jaar kon niet met kat overweg. Dit werd erger en erger, terwijl Eli toch graag binnen wou komen.

Hii!!

Mijn naam is Eli. Ik ben een lieve zachte kater van 4 jaar. (al zeg ik het zelf :D ) Ik werd gevoerd bij mensen, maar deze hadden een eigen kat van 16 jaar, en die kon niet goed met mij overweg. Ik ben een kat wat graag binnen vertoefd, lekker soezen, kroelen, chillen, ... en aangezien dit niet ging bij de melders hebben ze besloten de Villa te contacteren.

In het begin was ik erg onder de indruk van de hele verhuis. Ik was niet boos, haalde zeker niet uit, maar kroop het liefst helemaal weg in een hoekje van de kamer. Ondertussen door de vele liefde en aandacht die ik krijg in de Villa ben ik helemaal aan het openbloeien. Oh wat geniet ik er van als ik geaaid word, ik ga op mijn rugje liggen en je mag zelfs mijn buikje kriebelen. Ik ben erg zacht van karakter, ben geen ruziemaker, ik ben enorm lief. Ik hou wel van rust. Veel drukte daar ben ik zeker niet voor te vinden. Een lekker plekje naast je op de bank, of ergens op de kast, in een mandje, plankje, stoel, het maakt me allemaal niet uit, zolang ik maar lekker veel aandacht en aaitjes krijg.

Mijn koffertje staat alvast klaar :)

Hopelijk tot snel, en in tussentijd geniet ik hier nog van alle warmte en liefde die ik krijg.

Knufje, Eli.
 



Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!