Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Kattenbemiddeling


Volg ons op Facebook

Kattenbemiddeling
Onze kittens worden geregistreerd en krijgen ieder een eigen contractje. Al onze katjes zijn gecastreerd/gesteriliseerd, gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid. Indien ze definitief geplaatst worden, moet de toekomstige eigenaar zich kunnen identificeren en het contractje ondertekenen. Op deze manier geeft een eigenaar aan goed voor het diertje te zullen zorgen. De VZW heeft een eigen kattenbemiddelingsafdeling. Indien iemand een kitten zoekt, zal men met deze bemiddeling te maken krijgen. Men kan zijn wensen uiten en wij kijken welk diertje het beste bij u past. Vervolgens maakt een toekomstige eigenaar een afspraak bij een opvanggezin om naar de kattenbende te komen kijken. Een opvanggezin hoeft dus niet zelf te zorgen voor de plaatsing.

 

U zoekt een katje?

Mail naar kattenbemiddeling@zwerfkat.com
Adoptieformulier:
www.zwerfkat.com/index.php?DocID=335#.WsUjgohuaM9d

Wij proberen altijd binnen 24 uur op uw ingevulde adoptieformulier te reageren. Mocht u niets van ons vernemen, kijk dan ook in uw spambox. Helaas gebeurt het vaker dat onze mails hierin belanden.

© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II. Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.

 
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg