Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Vacature gastgezinbegeleider


Volg ons op Facebook

Wat houdt gastgezinbegeleiden precies in?

Wil jij graag dieren helpen? Misschien al een tijdje zin om vrijwilligerswerk te gaan doen? Hou jij van mensen helpen en motiveren en geef je graag advies? Kun je zelfstandig werken en ben je niet bang de telefoon te pakken en dingen uit te zoeken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe gastgezinbegeleidster!

 Waarom jíj?

Je hebt al wat ervaring met kittens en katten. Je leert snel en ben niet bang om net zolang door te zoeken tot je het antwoord hebt. Je houdt van mensen helpen en motiveren advies geven doe je graag. Je kunt goed en duidelijk communiceren en houdt je administratie netjes bij.

 Wat ga je doen?

Je komt op één van onze begeleidersaccounts en krijgt je eigen gastgezinnen toegewezen. Jouw taken zijn het inwerken van je nieuwe gastgezinnen, het ondersteunen en motiveren van je gastgezinnen en het adviseren bij het opvangen. Daarnaast zorg je voor de administratie en de communicatie tussen het gastgezin en de verschillende afdelingen binnen de VZW. In geval van nood ben je daar voor je gastgezin.

 Maar kan je dat dan al meteen?

Misschien niet, maar je staat er sowieso niet alleen voor! Je komt bij een ervaren begeleider op de account en gaat eerst even meelezen. Welke vragen komen er binnen? Hoe antwoord je daarop? Welke aanspreekpunten zijn er? Zodra jij er klaar voor bent gaan we je langzaam enkele gastgezinnen toewijzen en kun je zelf aan de slag.

 Meer info?

Lijkt dit je wel interessant of heb je meer vragen? Mail dan snel even naar: gastgezinbegeleiding@zwerfkat.com
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg