Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Wanneer plaatsen we een katje


Volg ons op Facebook

Wanneer plaatsen we een katje
Het spreekt voor zich dat een kitten gezond en tam moet zijn voor de plaatsing.
Sommige erg schuwe kittens worden uiteindelijk wel tam, maar ze hechten zich bv. alleen maar aan hun verzorger. Voor vreemden zullen ze wegkruipen.
Soms krijgen we kittens niet volledig tam, maar ze vinden het wel oke om bij mensen te leven. We zullen dit eerlijk benoemen en enkel mensen voor hen zoeken die het geen probleem vinden om een katje te adopteren wat geen schootpoes zal zijn ( kan het natuurlijk altijd nog worden).
Bij ons MOETEN de katjes minimaal een leeftijd van 12 weken hebben bereikt eer ze definitief naar een eigenaar gaan. Wanneer een 12 weken oud kleintje vel over been is, dan mag ze nog niet geplaatst worden. Ze moeten bij ons een bepaald gewicht bereikt hebben.
Tot slot moet een kitten toch sterk, gezond en weerbaar zijn om een verandering zoals plaatsing bij de definitieve eigenaar aan te kunnen! 

Plaatsing vindt plaats vanaf 12 weken leeftijd, dan wordt er niet meer gereserveerd, dan is de adoptie een feit en kan u heerlijk gaan genieten van uw kleine spruit! Wij laten geen katten onnodig lang in de opvang zitten, wanneer dit niet noodzakelijk is.

Indien een kat een medische achtergrond heeft, of een chronisch probleempje zoals hartafwijking, nierprobleem, dan wordt u hier altijd van op de hoogte gebracht, plus kan er een extra contractje aan vastgekoppeld worden.

 
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg