Logo VZW Zwerfkat in Nood II

vacature nazorg


Volg ons op Facebook
 
Vrijwilliger gezocht voor onze nazorg!
 
Hou jij van katten en vind je het leuk om mensen te adviseren en te helpen? Ben je goed in samenwerken in teamverband? Dan is de functie van medewerk(st)er nazorg wellicht iets voor jou!
 
Je hebt al wat ervaring met kittens en katten. Je leert snel en bent niet bang om meer te leren over gedrag en gezondheid van dieren. Je houdt ervan om van mensen helpen na adoptie van onze katjes.
Alle adoptanten van de katten/kittens die door ons geplaatst zijn, worden door ons nazorgteam benaderd met de vraag hoe het met hen gaat. We zijn immers altijd erg benieuwd hoe onze ex-opvangertjes het stellen!
 
We werken in teamverband. Iedere nazorgmedewerker heeft zijn/haar eigen taken. We kunnen bij elkaar terecht voor tips en adviezen, zodat we de adoptanten zo goed mogelijk kunnen helpen. Je staat er dus nooit alleen voor!
Pluspuntje: Je werkt gewoon vanuit huis. Een pc/laptop en een telefoon zijn al voldoende! Ook prima te combineren met een baan.
 
Lijkt dit geknipt voor jou te zijn? Of wil je graag wat meer informatie?
Mail dan snel even naar nazorg@zwerfkat.comAdoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg