Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Hoofd adverteergroep


Volg ons op Facebook

Beste allemaal,

Voor ons team van “Adverteer” zijn we dringend op zoek naar een Hoofd Adverteer, iemand die de adverteergroep leidt en het groter geheel bewaard.

Dit onderdeel van de VZW is een zeer belangrijk onderdeel, zonder adverteergroep geen of nauwelijks plaatsing van katjes. Je werkt met een leuk team en leert de VZW van binnenuit kennen.

Dit team houdt zich bezig met het plaatsen van advertenties voor de katten en honden. We plaatsen hiervoor advertenties op diverse grote en kleine adverteersites (bijvoorbeeld Marktplaats en Kapaza) , maar ook op de meer specifieke dierensites. Verder proberen we zoveel mogelijk te adverteren voor de vzw in het algemeen, vrijwilligers en gastgezinnen, bijzondere acties of benodigdheden etc.
Elke adverteerder heeft een aantal vaste sites waarop hij/zij advertenties plaatst en bijwerkt. Voor de inhoud van de advertenties wordt de informatie van de website gebruikt.

We zijn op zoek naar iemand die zelfstandig en accuraat met internet kan werken en een goede kennis van de Nederlandse taal heeft.
Zelf foto's kunnen bewerken is een pré.

In de adverteergroep wordt dan wel niet rechtstreeks met de opvangers gewerkt, toch is het een essentieel onderdeel van de vzw. We proberen immers een zo groot mogelijk publiek te bereiken om onze opvangers te promoten en hen zo dus aan een definitief thuis te helpen. De advertenties zorgen er bovendien voor dat potentiële gastgezinnen, vrijwilligers en donateurs in contact komen met de vzw.

Heb je interesse mail dan snel naar: bestuur@zwerfkat.com
 
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg