Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Kom zelf in actie


Volg ons op Facebook

Zelf een actie houden?
Misschien vindt u het wel leuk om voor ons op  ludieke en originele wijze een actie op touw te zetten?
Verschillende mensen zijn u al voorgegaan...een wafelbakactie, webwinkels geven ons een percentage van hun opbrengst, een tweedehandsspullen verkoop, een kunstenaar verkocht schilderijen waarvan de helft van de opbrengst naar onze VZW ging, ipv kadootjes voor je verjaardag een geldbedrag voor een goed doel, een benefietconcert etc.
U kunt het zo gek niet bedenken, of er valt altijd wel iets spannends in elkaar te zetten! Indien u een leuk ideeetje heeft, laat het ons weten via [email protected]
Indien u van plan bent om een actie te organiseren ten behoeve van de zwerfkatjes van de VZW,  neemt u dan even contact met ons op.

Zooplus
U doet uw bestellingen via de zooplus? Doe het dan via de zooplus banner op onze homepage. Voor u is er geen verschil, u komt op de website van de zooplus en u kunt shoppen. Wij voelen dit echter wel, want bij elke bestelling krijgt de vzw 5% provisie! 

Douwe Egberts streepjescodes sparen
Wil U meehelpen met sparen? Met de punten op de verpakking, kunnen wij sparen voor leuke kadootjes. Voor U een lekker kopje koffie, voor ons mooie kado's.
Deze punten kunt u naar ons opsturen!

Postzegels 
Dat kan! U moet weten dat wij enorm veel postzegels verbruiken. Het lijkt wel of we ze tijdens het likken , allemaal binnenslikken! Zo happig zijn we erop! Maar even zonder gekheid: er komen langzaam steeds meer donateurs in ons bestand, we geven om de 4 maanden onze Kattenkrabbel uit, we sturen bedankkaartjes, onze administratieve post wordt groter en groter.....
We willen zoveel mogelijk kosten besparen gezien de enorme drukte die bijna op onze stoep staat. We moeten reilen en zeilen met de middelen die we hebben. Onze dierenartskosten zijn schrikbarend hoog. In deze rustige periode geven we al gemiddeld 2500 euro per MAAND uit aan onze schatjes. Laat staan straks in het drukke seizoen.....
Hoe mooi is het dan, wanneer u ons op een aparte wijze zou steunen! We gebruiken Belgische en Nederlandse postzegels. Indien u ons wilt helpen, dan kunt u dit sturen naar onderstaand adres.
Alvast verschrikkelijk bedankt!!
 
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg