Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Verwezenlijkingen


Volg ons op Facebook

In de loop der jaren heeft Zwerfkat in Nood II flink aan de weg getimmerd. De opvangmogelijkheden voor onze viervoeters worden elk jaar groter en steeds meer nieuwe vrijwilligers voegen zich achter de doelstelling en de werkwijze van ons.

Kijkt u even mee hoeveel diertjes wij sinds 1998 tot heden gered hebben?

Geregeld komen de dieren onder erbarmelijke omstandigheden bij ons binnen. Doodziek, broodmager en/of gewond. Het is prachtig om te zien hoe zij weer genezen bij onze opvangouders. We willen u het verschil laten zien van binnenkomst en enkele weken later!

Onze zieke of verzwakte dieren krijgen de beste kans in onze opvang. Het is daarom heel belangrijk om levensreddende hulpmiddelen in huis te halen. Denk aan een maagsonde, een aerosolbak of een pufmasker. Kijk maar eens naar onze medische hulpmiddelen.

Gehandicapte dieren zullen wij nooit in laten slapen vanwege hun beperking. U zult verbaasd staan hoe flexibel een kat/hond met haar handicap om kunnen gaan. Hartverwarmend en zeker niet zielig! Geniet van onze mooiste filmpjes van hen, die zo goed met hun handicap overweg kunnen.

In het jaar 2008 bestond de vzw 10 jaar. U kunt hier een verslagje lezen van 10 jaar vzw. met al haar ups en downs!© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II. Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
 
Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg