Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Boyden en Gwinnith Kater 9 jaar

>

Melding uit Lommel.

Euhhh,  hallo?
Ik ben Boyden een rood verlegen manneke. Ik ben een timide ventje, ik ben nog wat bang. Heel soms laat ik me aaien, ik vind het dan zelfs fijn. Maar meestal ben ik toch bang voor de aanraking. Ik kom wel lekker zelf aan je snuffelen en in de nacht speel ik graag met je voeten. Ik wil die verstopte voeten dan erg graag vinden. Verder vind ik t leuk om te spelen met mijn broertje, zusjes en vriendjes. Met mijn zusje Gwinnith kan ik zo heerlijk samen liggen doezelen, wij zijn dikke maatjes.
Mama zegt altijd lief, mooi, onschuldig kereltje tegen me. Maar als ik dan met men alleronschuldigste snoet weer kattenkwaad uithaal, dan herziet ze toch haar mening .
Ik moet nog meer vertrouwen winnen in de mensen. Ik ben dan ook op zoek naar en speciaal baasje, een baasje met geduld en begrip voor mijn angst. Een thuis waar nog een speels, lief vriendje op me wacht, of een thuis waar mijn zusje Gwinnith met me mee mag.
Neusje van Boyden.


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg