Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Roco Kater 6 jaar

>

Dag lieve mensen,

Mama heeft me gevraagd om wat over mezelf te vertellen. Ik weet al wel een beetje hoe dat werkt. 5 jaar geleden mocht ik ook wat over mezelf vertellen en vertrok toen met mijn knapzakje naar een gouden mandje. Mama zei je mag naar je forever huisje gaan. Maar dat forever dat is spijtig genoeg wat anders gelopen. Ligt niet aan mij hoor, ik ben een hele lieve knul al zeg ik het zelf. Mijn baasjes konden niet meer voor me zorgen omwille van hun gezondheid. Ik hoop dat ik dit keer wat meer geluk heb en dus echt een forever huisje krijg.

Zoals gezegd in ben een hele lieve knul, ik ben altijd in voor een knuffelpartij. Ik ben ook erg behulpzaam, ik help je met alles. Ga jij mijn bak verschonen, ik help een pootje mee. Ga je poetsen, ook daar help ik graag mee. Gaat toch sneller met 2, niet dan? Ik heb vele talenten, ik help met administratie, tik en verzend je mails. De timing daar moet ik nog wel wat op oefenen, blijkbaar ben ik wel eens te snel om op de verzendknop te drukken.

En in de avond, dan ga ik schaduwen vangen, leuke bezigheid joh, moet je ook eens proberen.

Ik zou wel graag in een huisje wonen waar ik mijn mensjes niet met te veel katten moet delen. Een poezenvriendje om mee te spelen is leuk en geeft ook gezelschap als er niemand thuis is. Zo’n grote viervoeter, ze noemen dat hier een hond, heb ik geen probleem mee. Wel geen drukke keffer, hou ik niet van.

Hele kleine mensjes zijn ook niet mijn ding, te druk voor mij, dan raak ik een beetje in over drive. Graag een rustig gezin, grotere kinderen geen probleem, dat zijn meer schootjes en meer handen om te knuffelen. Ik ben niet graag de hele dag alleen, ik heb nood aan aandacht. Ik woonde bij mensen op leeftijd, ik ben het niet gewoon om erg lang alleen te zijn.

Ik ben nooit vrij naar buiten geweest. Een thuis waar ik knus binnen kan blijven of veilig in een ren een luchtje kan scheppen zie ik wel zitten.

Nog een aandachtspuntje, ik heb gevoelige darmen, ik krijg licht verteerbare voeding. Geen dramatische dingen hoor. Gewoon wat opletten, gaat prima. Mama vertelt je daar wel wat meer over als je belt.

Ben jij op zoek naar een lieve knuffelbeer? Een snorremanneke dat de prachtigste concertjes bij mekaar ronkt? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Vul dan maar vlug dat formuliertje in en wie weet zien we mekaar dan snel.

Neusje van Roco x


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg