Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Davina Poes 3 jaar

>

Voor Davina zijn we op zoek naar een boerderij.

 

Geef me de ruimte, dan zorg ik voor jou...

Mijn naam is Davina en ik zou het zeer op prijs stellen als je op afstand een gesprekje met me aanknoopt. Niet te close, dat zie ik niet zitten, een aai over mijn bol is een no go.
Zo, ik dacht: zeg het maar meteen, hebben we dat gehad.
Weet je, ik heb vroeger een hele nare tocht gemaakt in een kist. Ik was nog wel zo nauwkeurig in het uitzoeken van een degelijke werpkist. Lekker uit de wind, goed stevig materiaal, laat die kinderen maa...r komen! Zat ik daar toch even helemaal mis!
Ineens werd het donker en voelde ik beweging op de bodem. Een brullend geluid, een aanhoudende grom over de baan. Het werd een lange angstaanjagende rit. Ik baarde mijn kleintjes in het pikkedonker, totdat... een felle lichtbundel mijn ogen deed knipperen. Onbekend terrein, vreemde geuren, enge gezichten, ik nam de poten...
Mijn kinderen zag ik met iemand meegaan, ik wil mee!! Maar ik durfde niet.
Ik sloop over onbekend terrein, waar moest ik naartoe. Mijn buikje deed pijn van de honger en ik rook iets aangenaams. De honger was zo groot, ik nam een hap en ik zat alweer opgesloten!
Maar ditmaal kwam er een wending in het verhaal: ik zag mijn baby's weer :-) Ze lieten me toe, ik mocht hen dicht tegen me aanhouden. Zo verstreken er een paar maanden, en mijn baby's werden groot. Ze begonnen zich te vervelen, ze wilden de wijde wereld in. Ik liet ze los, het was oke voor me.
Maar ik had niks met mensen, ik blies ze van me af en soms gaf ik een mep. Ik heb hier helemaal geen zin in...
Maar ook nu verstreken de maanden, en ik mocht mezelf blijven. Ik geniet nu op mijn manier, de mensen mogen naar me kijken, maar niet aanraken.
Ik geniet van de buitenren, en ben stiekem een ondernemend meisje. Waar zijn die muizen! Kom naar Davina, come to mama.
Ik zoek een plekje ergens buiten,waar ik Davina mag zijn, maar waar goed voer te krijgen is. Ook een plek om te schuilen, een stal of een weet ik wat. Iets wat goed voor me is. Ik hoef niet in je huis te wonen, ik wil jouw erf bewaken! Kan ik goed, beetje de macho meid uithangen :-) Andere katten geen probleem, ik ben daar heel makkelijk in.
Dus je snapt dat ik een bijzonder baasje zoek, eentje die misschien heel moeilijk te vinden is, maar ze geven hier niet op. Dat vind ik dan weer heel charmant van ze.
Waar mag ik wonen, bij wie?


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg