Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Paprika Kater 2 jaar


Deze kittens werden bedreigd met vergiftiging.
 

Hoi! Ik ben Paprika! 
Ik ben al een heel tijdje bij deze opvangmama.  Eerst waren mijn zus en mijn broer ook hier, nu ben ik als laatste overgebleven. 
Ik weet dat ik het hier heel goed heb, heb hier alles wat mijn hartje begeert.  Maar ik blijf het moeilijk vinden om iedereen en alles te vertrouwen...ik ben nog steeds een kater met een handleiding ;-). 
Mijn opvangmama kent mijn handleiding al héél erg goed, haar vertrouw ik ook het meest.  Bij haar durf ik dan ook mijn nodige knuffels en aai's te gaan halen, en bij haar ga ik graag op het bed liggen (aan het voeteneinde weliswaar) als zij ook gaat slapen.
 
Ik heb hier in huis nog een andere kat - een oude bompa - die doe ik wel na, vb als hij bij mijn opvangmama gaat knuffelen, ja , dan wil ik dat ook wel!  En als hij ergens rustig ligt, ja, dan doe ik dat daar in de buurt ook.
Echt spelen kan ik wel niet met deze oude bompa, daarvoor is hij een beetje te oud en moet hij veel rusten en slapen.
Gelukkig komt hier geregeld wel eens een jongere opvanger binnen - altijd even wennen hoor!  Maar uiteindelijk wordt dat steeds mijn speelkameraadje!  Rennen door het huis, op en af lopen op de trappen, spelen met speelgoedjes, maar vooral spelen en stoeien met elkaar!
 
Alleen....ja, die gaan hier ook weer weg hè... en ik blijf hier.  En heb dan weer even geen speelkameraadje meer.  Eigenlijk wil ik dat wel, eigenlijk wil ik wel een goede plek waar ik mezelf mag zijn, een thuis waar ze mijn handleiding ook kennen, en een thuis waar ik ook een tof speelkameraadje heb.

Als ik dan eens nadenk...waar zou ik mij helemaal thuis kunnen voelen, en mij uiteindelijk ooit kunnen gaan settelen?
Dan denk ik aan:
- een rustige thuis (liefst niet teveel onvoorspelbaarheid, geen kinderen die voor drukte zorgen, ...).
- een rustige thuis, waar toch ook iemand veel in huis is.  Iemand die ik goed kan leren kennen en vertrouwen.  Iemand waar ik de gewoontes van leer kennen en die mij zo rust en duidelijkheid geeft.
- een thuis waar ik de tijd krijg om me nog lang 'af te zonderen', enkel te komen wanneer ik aanvoel dat het OK is.
- een thuis waar ik voldoende plekjes heb om me op mijn gemak neer te zetten, en mij toch nog een beetje 'verstopt' te houden en toch evengoed alles kunnen zien.
- een thuis waar er ook andere katten zijn, die mogen speels zijn, ik zal dan zelf bepalen of ik lekker mee kom spelen of niet.  Een speelkameraadje is altijd wel leuk!
- een thuis waar men niet verwacht dat ze me mogen gaan aaien, of knuffelen, of bij hen ga liggen op de zetel.  Ik bepaal zelf wel wanneer ik kom.

 Zo, nu weten jullie al heel wat van mij hè.

Kijk nu nog eens goed naar de foto...kijk eens wat een mooie kater ik ben, ongelooflijk mooi toch.  Ik ben er eentje met stijl, haha!
Dus ja, denk jij dat jij me de thuis kan geven die ik nodig heb??  Aarzel niet, bel eens even aub!
Tot miauwgauw!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg