Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Elvis valt onder onze aids positieve katten. Elvis heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Elvis op afstand adopteren.

Elvis Kater 10 jaar


Deze aids-positieve kater namen we over van onze collega's van Kat zoekt Thuis.

 

Hey, it  is me again ,  Elvis!

Ja ik ben er ook nog hoor. Pas kerstgeschenken geopend, of beter gezegd open laten maken, want ik was best wel bang van die grote pakken. Maar ik heb al goed gesmuld van al het lekkers dat er in zit. Zoals jullie wel al weten is eten mijn grote passie. Ik heb al vaak commentaren gekregen op mijn slechte manieren. Elvis, zeggen ze dan, niet zingen met je mond vol!

Maar ik doe het lekker toch, hoor. Alvorens naar mijn eigen kommetje te lopen ga ik eerst bij de anderen gauw iets uit hun kommetje stelen. Behalve bij Flo dan. Flo deelt geen eten!

Maar met haar kan ik wel lekker dollen. Ik ga dan zo een beetje voor haar staar en begin stoer te doen. Hup, dan gaat ze op haar zij liggen en blaast en mept ze zo een beetje naar mij. Dan loop ik gauw weg en doe of ik echt onder de indruk ben. Maar wij kunnen het intussen wel met mekaar vinden. Af en toe gaan we zo eens dicht tegen elkaar staan spinnen en dan krijg ik een neusje van haar.

Mijn relatie met tweevoeters blijft een beetje problematisch. Met mijn opvangpapa wil ik wel eens knuffelen, maar van andere mensen blijf ik bang. Mijn opvangmama heeft mij al verschillende keren proberen te verschalken met eten, maar dan kruip ik in een hoekje en zeg:  “Nou zet jij maar fijn dat kommetje daar neer en ga dan maar lekker naar buiten!”

Ja, ik ben heus niet van plan om het jullie makkelijk te maken hoor. Jullie zullen moeten bewijzen dat jullie mijn vertrouwen waard zijn. Met eten, veeel eten!

Greetz

Elvis


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg