Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Elvis valt onder onze aids positieve katten. Elvis heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Elvis op afstand adopteren.

Elvis Kater 10 jaar


Deze aids-positieve kater namen we over van onze collega's van Kat zoekt Thuis.

 

Elvis has left the building ...

Zo daar komen ze dan. De waterlanders omdat een hele toffe kater na een verblijf van meer dan twee jaar onderweg is naar zijn nieuwe thuis. Lieve Elvis, je was een lieve vriend voor ons en al je poezenkameraadjes. Je begroette iedere kat met een luide en ethousiaste kreet en een kopje. Toen je Winston voor het eerst ontmoette kreeg die zo een kopstoot dat ik zijn tanden tegen elkaar hoorde klapperen. Flo die mocht je graag wel eens plagen, zo een beetje de stoere macho uithangen en dan gauw gaan lopen alsof je heel erg onder de indruk was wanneer ze naar je blies. Maar vooral met Sumo was je hele dikke maatjes. Uren hebben jullie samen in de buitenren doorgebracht en wanneer Sumo naar binnen of buiten ging, dan liep je er heel snel achteraan, samen op avontuur, op muizenjacht ... of samen naar de etenskommetjes. Want eten dat is je echte passie. Bij iedereen ging je eten stelen. Je perste je kopje gewoon naast dat van de andere in het kommetje en als dat niet lukte trok je het met je poot vanonder hun neus. Je relatie met mensen was wel wat anders. Je bleef altijd een beetje schuw en achterdochtig tenzij het etenstijd was natuurlijk. Nochthans, stiekem vind je het fijn om over je kopje gestreeld te worden, dan komt er een luid spinconcert. Ik hoop dat je het naar je zin zal hebben bij je nieuwe baas en je nieuwe poezenvriendje. Het gaat je goed vriend. Goodbye Elvis, jij bent gewoon de King!


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg