Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Lonneke Poes 6 jaar

>

Er is me gevraagd om een beetje over mezelf te vertellen. Ik kreeg hier de naam Lonneke. Hoe oud ik ben, weet ik niet meer zo goed, ik ben de tel een beetje kwijt geraakt. Mijn leventje op straat was niet zo fraai. Ik werd gepest, er werden dingen naar mij gegooid en er vielen wel eens klappen met stokken. Dan vlucht je weg en loert een ongeluk om de hoek. Ik heb er wel wat aan over gehouden, maar daar praat je best met mijn opvang mama over, zij kan je vragen beantwoorden.


Ik heb nog wat tijd nodig om meer vertrouwen in mensen te krijgen. Ik ben dan ook nog niet klaar om mijn knapzakje te pakken en met je mee te gaan. Mama vindt me wel al een dappere meid, ik laat me namelijk sinds kort een beetje aaien zonder helemaal ineen te krimpen. Ik heb mijn eerste spin geluidje laten horen. Ik moet eerlijk bekennen dat die zachte kriebeltjes toch wel fijn waren..


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Ja
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Nee
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg