Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Rollo valt onder onze aids positieve katten. Rollo heeft een rood lintje voor zijn naam, omdat hij kattenaids (FIV) besmet is. We zoeken een heel bijzonder baasje voor hem, maar tevens kan men Rollo op afstand adopteren.

Rollo Kater 6 jaar

>

Rollo is door omstandigheden terug van plaatsing.

Hoi hoi, Rollo hier weer.  Jullie kennen me vast nog?
 
Een aantal maanden geleden heb ik mijn koffertje gepakt naar mijn gouden mandje. Dit ging een aantal maanden goed, maar plots moest ik door omstandigheden terug naar de Villa.
 
Ik begreep het allemaal niet goed, waarom moest ik terug? Begrijp me niet verkeerd in de Villa worden we dagelijks in de watten gelegd, krijgen lekker eten, onze kamertjes worden dagelijks grondig gepoetst, ik heb hier leuke vriendjes, ik mag vertoeven zowel binnen als buiten, we krijgen onze verzorging, ... we komen dus zeer zeker niks tekort. Maar wat verlang ik ook naar een eigen huisje. Toen ik terug in de Villa kwam was ik het vertrouwen in de mens weer even kwijt, daarbij kwam dat ik een ontstoken oogje had wat 2 maal per dag verzorgd moest worden en dit vond ik alles behalve leuk!
 
Dit was gelukkig van korte duur, mijn oogje is genezen, ik ben ondertussen weer helemaal relax, ik zit, lig, hang, speel, wandel, ... Ik ben dus nu opnieuw klaar om mijn forever huisje te zoeken. Ik ben een lieve kater die enorm kan genieten van lekker chillen, lieve aaitjes, een knuffel. Maar ik kan ook enorm genieten van rust, lekker ergens liggen en knorren.
 
Kan jij mij dit bieden? Neem dan zeker contact op met Villa Vagebond.
 
Pootje, en hopelijk tot snel.  

Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg