Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Fauve Poes 9 jaar


Ouder madammetje zoekt huisgenoot om samen de oude dag mee te slijten.

Ja ik mag. Ja ik mag. Het heeft even geduurd voordat ik mij mocht voorstellen maar nu kan het. Nadat ik de afgelopen jaren heel veel kids op de wereld heb gezet, mag ik nu aan mezelf denken.

Samen met mijn twee kittens ben ik binnengekomen bij mijn gastgezin. Mijn kittens vonden het al heel snel oke. Zelf heb ik maanden onder de kast de kat uit de boom gekeken. Bij aanraking dook ik helemaal in elkaar. Inmiddels durf ik veel meer. Sta vooraan bij het eten en zoek de beste plek op de krabpaal.
Als je me aanraakt bijt ik van angst een beetje van me of (niet heel aggresief hoor). Ik heb namelijk veel meegemaakt in mijn leven en dat vergeet je niet zo maar.

Voorlopig ben ik dus niet voor te aaien maar alleen om mijn prachtige schildpadvacht te bewonderen. Ik hoop dat je je hierin kunt vinden.

Ben jij mijn match? Dan mag je contact opnemen met kattenbemiddeling. Je kunt dan heel snel langskomen voor een kennismaking.

Groetjes,

Fauve 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Nee

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg