Logo VZW Zwerfkat in Nood II

Baasje gezochtU wilt een kat adopteren? Lees eerst de adoptieprocedure

Picca Poes 3 jaar

>

Moeder en dochter wachten al zooo lang... Ze doen nog maar eens een keer hun verhaal in de hoop dat ze HUN mensen nu vinden.

Wij zijn Picca en Simba, moeder en dochter. Ik, Picca, zal het woord voeren.
We zitten nu al van eind augustus 2017 in Villa Vagebond, het kattenasiel van Zwerfkat, en dat is KEI lang!
Maar we geven de moed niet op, we gaan opnieuw onszelf promoten.
Oh, en als jullie allemaal delen help je ook ;-)

We zijn beiden rustige katjes. Mijn moeder Simba ligt meestal op dezelfde plek, in het midden van de kamer, boven op de krabpaal. Kwestie van beetje overzicht houden en wat stoer doen waarschijnlijk. Mag ze.
Ik loop wat meer rond en snoes/slaap op verschillende plaatsen. Aaitjes kan af en toe, maar niet zo vaak ahum. Ze zeggen hier dat als we eenmaal een huisje hebben gevonden, we waarschijnlijk vele malen aanhankelijker worden. Klopt wel, ik geef ze gelijk.
Trouwens, als het etenstijd is, dan zijn we héél aanwezig. Miauwen en zo snel mogelijk bij het eetbakje raken! Dàt is dan onze missie! Simba loopt dan bedelend wat klef te fletsen tegen de benen van de verzorgers, en mij mogen ze dan eens over mijn ruggetje aaien.
Mama en ik worden 's morgens altijd blij wakker. Geven we elkaar kopjes en vertellen we hoe graag we elkaar zien. Maar ik wil wel het lekkerste bakje eten, dus soms wordt er gekibbeld. Hoort erbij.
En als het goed weer is, gaan we ook graag eens een frisse neus nemen in de buitenren.
Het zou toch zo machtig mooi zijn als we een huisje konden vinden, want er heeft werkelijk nog nooit iemand interesse in ons gehad. Jammer...
Ik snap dat echt niet, want mijn mama is de mooiste van de hele wereld, en ik het knapste kind! We zullen zien, misschien gaat er binnenkort wel een belletje rinkelen... voor ons <3
Handkusje, zwaai zwaai! Picca en Simba


 


Kan met katten: Ja
Kan met honden: Onbekend
Kan met grote kinderen: Ja
Kan met kleine kinderen: Onbekend
Moet naar buiten kunnen: Ja

Wilt u meer info over deze poes? Mail ons dan nu!

U bent op zoek naar een katje en u vindt hier de kat van uw dromen? Kijk dan eens snel op u wilt een kat adopteren? Daarin wordt u uitgelegd hoe onze adoptieprocedure precies in zijn werk gaat, zodat u weet wat u van ons kunt verwachten!Adoptie
Adoptieformulier kattenbemiddeling@zwerfkat.com
0031 (0) 6-27301673 (NL)
0032 (0) 475-749636 (B)
Steunen
Belgie
IBAN: BE11001382313048
BIC: GEBABEBB

Nederland
IBAN: NL29INGB0009480375
BIC: INGBNL2A

t.a.v. Zwerfkat in Nood II,
Postbus 58, 3630 Maasmechelen
Belgie© VZW Zwerfkat in Nood II. Alle teksten, foto's en videomateriaal vallen onder het copyright van VZW Zwerfkat in Nood II.
Geen van deze teksten, foto's of video's mogen zonder schriftelijke toestemming gebruikt worden door derden.
ANBI Status
Provincie Limburg